Κατηγορίες
Super League 1

Ολυμπιακός VS Άρης – Ερωτηματικό η αντίδραση

Ολυμπιακός-Άρης: Να εκμεταλλευτούν τον… αποκλεισμό | onsports.gr Στον απόηχο του αποκλεισμού του Ολυμπιακού από την Λεβάντε θα υποδεχθούν οι «ερυθρόλευκοι» τον Άρη στις 19:30 (Novasports 1, Onsports) στο ματς που θα ρίξει την… αυλαία της 23ης αγωνιστικής.

Οι Πειραιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν τον αποκλεισμό από την ισπανική ομάδα και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, ει δυνατόν με καλή μπάλα, ούτως ώστε να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τις εμφανίσεις του Europa League αλλά και να αποδείξουν πως εντός των τειχών παραμένουν πανίσχυροι.

Παράλληλα, τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Λεβάντε θέλει να εκμεταλλευτεί και ο Άρης και να… πιάσει στον «ύπνο» τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Μάλιστα, το κίνητρο για τους «κίτρινους» είναι εξαιρετικά ισχυρό, μια και… παίζεται η παραμονή τους στην κατηγορία και τα πράγματα έχουν γίνει περίπλοκα μετά τη νίκη της Βέροιας στην Ξάνθη.

Έξι απόντες για τους «ερυθρόλευκους»

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Άρη έμεινε ο Πάμπλο Κοντρέρας, o οποίος έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών. Παράλληλα, εκτός είναι ο τραυματίας Πάντελιτς, οι ανέτοιμοι Φουστέρ και Πίνο, αλλά και οι Μοντέστο και Ντιακιτέ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Αμφίβολος ο Κοέλιο

Ο Νούνο Κοέλιο μετέχει στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Παράλληλα εκτός είναι οι Βελλίδης, Αγκάνθο και Ψυχογιός.

Η αποστολή του Άρη: Διούδης, Γκελής, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected