Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γιώργος Θεοχάρης – Διαβάστε τη δήλωση παραίτησης

04Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μετά τον διασυρμό των ποδοσφαιριστών μας παραιτούμαι. Δεν αξίζει να ασχοληθώ για αυτούς τους παίκτες. Είναι κρίμα για μία τέτοια ιστορική ομάδα να διαλύονται. Δεν ενδιαφέρθηκε κανένας παράγοντας ούτε δημοτικός ούτε κάποιος άλλος παρά τις πολλές συναντήσεις που είχα προσωπικά και τηλεφωνικά για να βοηθήσουν την ομάδα.

Είναι ντροπή για μία τέτοια ιστορική ομάδα να έχει τέτοια κατάληξη η οποία έπρεπε να είχε γίνει πριν από 2-3 χρόνια. Φυσικά αυτή η κατάσταση έχει καιρό που συμβαίνει. Ξεκινώντας από την διοργανώτρια αρχή ΕΠΟ η οποία δεν στηρίζει οικονομικώς τα ερασιτεχνικά σωματεία εδώ και χρόνια.  Τους διαιτητές οι οποίοι εύκολα βγάζουν κάρτες για να πληρώνουν πρόστιμα τα σωματεία.

Τους διαιτητές που ορίζονται από την επιτροπή διαιτησίας και έρχονται από μακρινούς νομούς για να παίρνουν περισσότερα χρήματα.  Επίσης για τους παράγοντες των ομάδων οι οποίοι επιτίθενται σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες άλλων ομάδων. Και τέλος στη δική μας Ένωση όπου προπηλακίστηκαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες και προσωπικά εγώ από παράγοντες ομάδας της Ένωσής μας.

Νομίζω ότι τα κορόιδα τελείωσαν και από δω και πέρα ας βρεθεί κάποιος ή κάποιοι να βοηθήσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο έχει πλέον βαλτώσει.

Γιώργος Θεοχάρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected