Α ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Στενημάχου – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 2-1

225225_10200840227913155_6822564_nΑποστολή στη Στενήχαμο (Αργύρης Τσιγγενόπουλος, Ειρήνη Σωτηρίου)

Εντυπωσιακή εξέλιξη στον…βούρκο της Στενημάχου! Η τοπική Θύελλα, παίζοντας ψυχωμένα στο τέλος και έχοντας στο πλευρό της το άσχημο τερέν, πήρε τη μεγάλη νίκη με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα και εμφάνισε…σφυγμό, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Οι δύο αντίπαλοι αγωνίστηκαν με περίσσιο πάθος, ζήτησαν τη νίκη, την οποία πήραν στο τέλος οι γηπεδούχοι με έναν σπάνιο τρόπο!

Το ρολόι σημάδευε το 89ο λεπτό και η μπάλα στήθηκε για την εκτέλεση φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής της Θύελλας.  Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γιάννης Θεοδωρίδης ζήτησε από όλους τους παίκτες του να βγουν μπροστά, να περάσουν τη μεσαία γραμμή και να “γεμίσουν” την αντίπαλη περιοχή. Η μπάλα θα πάρει τροχιά προς το σημείο του πέναλτι όπου ένα…μπουλούκι από παίκτες θα πηδήξουν για την κεφαλιά, χωρίς όμως κάποιος να βρει τη μπάλα, η οποία θα καταλήξει στα δίχτυα του εμβρόντητου Βερβαντίδη, που περίμενε να βρει σε κάποιον από τους παίκτες που βρέθηκαν μπροστά του.

Ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έγιναν ένα κουβάρι μετά τη λήξη του αγώνα και τους φιλοξενούμενους περίλυπους να προσπαθούν να κατανοήσουν πως χάθηκε το παιχνίδι, το οποίο ήλεγχαν για 83′ όταν ισοφάρισε ο Αγγελίδης για τους γηπεδούχους (πολύ ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Γιάννου).

Το πρώτο μέρος ανήκε στον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε σε καμία περίπτωση να παιχτεί τεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως σε πολλά σημεία η μπάλα δεν κυλούσε και οι παίκτες ήταν αναγκασμένοι να της δώσουν ύψος για να συνεχίσουν.

Το σκορ άνοιξε ο Χαμπαλάνοβ στο 12ο λεπτό, όταν βρέθηκε πλάγια δεξιά στο ύψος της περιοχής και με ωραίο σου πέτυχε το το δεύτερο του τέρμα στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η μοναδική αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα καλό σουτ στο 21′ με τον Κυριάκο Γίδαρη.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Χατζαρίδη και Νατσούρα.

Συνθέσεις

Θύελλα Στενημάχου : Θεοδωρίδης, Σταμάτης Α., Κώτελης, Καρατζάς, Αδαμίδης, Σταμάτης Θ., Παπαλεξίου, Γιάννου, Ματάτης, Γίδαρης Κ. (26′ λ.τ. Αγγελίδης), Γίδαρης Δ.

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Βερβαντίδης, Βοργιατζίδης (76′ Τσαουσίδης), Πρόιος, Τέτος, Μπάμπος, Οικονόμου Α., Τσανασίδης, Οικονόμου Χ., Χαμπαλάνοβ, Χριστιάς (46′ Χαραλαμπίδης), Θεοδωρίδης (57′ Εφραίμ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected