Κατηγορίες
Football League

Καβάλα – Εθνικός Γαζώρου (2-2) Βασικοί Μαραγκός, Κουκόλης, αλλαγή ο Γελαδάρης

καβαλα φαση1Ματς για γερά νεύρα έγινε στο «Ανθη Καραγιάννη» με τον Εθνικό Γαζώρου να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις την Καβάλα σε 2-2.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε γκραν γκινιόλ, καθώς είχε τέσσερα γκολ, δύο σε κάθε ημίχρονο, ένταση και αποβολή στην ανάπαυλα, αλλά δεν ανέδειξε νικητή.

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά στο «Ανθή Καραγιάννη», με την Καβάλα να έχει μια ελαφρά υπεροχή έναντι του Εθνικού Γαζώρου. Και στο 24’ ο Ντουτσαρίδης με μακρινό σουτ νίκησε τον Βαλσαμάκη που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα, κάνοντας το 1-0 για τους «Αργοναύτες». Στο 29’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε καθαρό χέρι του Κατσαβάκη μέσα στην περιοχή και ο Ν’ Ντιαγέ ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-0. Ως το τέλος του ημίχρονου δεν έγινε κάποια άλλη σημαντική ευκαιρία, αλλά το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους βρήκε τους παίκτες των δύο ομάδων να… συμπλέκονται.

Ο Ν’ Ντιαγέ έριξε σφαλιάρα σε παίκτη του Εθνικού, ενώ στα επεισόδια ενεπλάκη και ο Ντουτσαρίδης. Στον αγωνιστικό χώρο εισήλθαν και οι δυο πάγκοι, όπως και δυνάμεις της αστυνομίας. Τελικά ο διαιτητής Συμεωνίδης απέβαλε τον Ντουτσαρίδη με απευθείας κόκκινη, μη έχοντας όμως ξεκάθαρη εικόνα του τι συνέβη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Εθνικός Γαζώρου προσπάθησε να πιέσει για ένα γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Όμως η Καβάλα απειλούσε με αντεπιθέσεις και είχε μερικές καλές στιγμές με τους Τάσιτς και Μπρατσιάνι. Το αριθμητικό πλεονέκτημα των Σερραίων φαινόταν περισσότερο όσο κυλούσαν τα λεπτά, καθώς πίεζαν για το γκολ. Και στο 80’ ο Κατσαβάκης μετά από φάση διαρκείας με σουτ μείωσε σε 2-1. Στα τελευταία λεπτά, ο Εθνικός κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο ΑΟΚ προσπαθούσε να απομακρύνει την μπάλα την περιοχή του.  Και στο 90+3’ ο Γαϊδαρτζής μετά από λάθη της άμυνας της Καβάλας, ισοφάρισε σε 2-2, δίνοντας τον βαθμό στον Εθνικό.

Καβάλα: Αποστολίδης, Κοτίτσας, Καλαγκάνης, Τάσιτς, Μαραγκός, Ντουτσαρίδης, Τριποτσέρης, Χλωρός (74’ Γελαδάρης), Ντος Σάντος (59’ Μπρατσιάνι), Ν’ Ντιαγέ (46’ Παγώνης), Πάτο

Εθνικός Γαζώρου: Βαλσαμάκης, Κοσμίδης, Νίρλας, Κουκόλης, Μερεσιώτης (34’ Γαϊδαρτζής), Κατσαβάκης, Διαμαντίδης, Γεωργιάδης, Β. Κωνσταντινίδης (55’ Χαριτίδης), Μουσικάκης (64’ Σ. Κωνσταντινίδης), Μαχαιρούδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected