Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Μακεδονικός Κοζάνης 3-0

04Δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ντεμπούτο ο νέος προπονητής των Λευκαδίων, Νίκος Παπανώτας. Ο ΠΑΣ, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικά, επικράτησε κατά κράτος του Μακεδονικού Κοζάνης και μάλιστα σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

Το Imathia Sports News βρέθηκε και στο γήπεδο των Λευκαδίων, κατέγραψε την εξέλιξη του ματς, το φωτορεπορτάζ, τα στιγμιότυπα αλλά και μία δήλωση του Θέμη Κωνσταντινόπουλου, τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στον πρώτο επίσημο αγώνα του στον πάγκο του ΠΑΣ, ο 44χρονος προπονητής δεν επιχείρησε να κάνει πειράματα και επέλεξε τους παίκτες που ως επί το πλείστον ο τέως τεχνικός της ομάδας Γιώργος Τυριακίδης. Οι “κυανόλευκοι” είχαν πολύ καλή απόδοση, πίεσαν πολύ την αντίπαλη άμυνα και της δημιούργησαν πολλά προβλήματα στο πρώτο κυρίως ημίχρονο. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Παπακώστα ισορρόπησε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά με το σκορ ήδη 2-0 και τον αγωνιστικό χώρο να έχει γίνει πλέον ιδιαίτερα βαρύς, δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι ουσιαστικό.

Με τη νίκη τους αυτοί οι γηπεδούχοι πλησίασαν ακόμη πιο κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου στη Γ’ Εθνική, καθώς με 4 βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια η ομάδα θα γράψει την πιο σημαντική σελίδα στην ιστορία της.

Ας δούμε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ματς, όπως την κατέγραψε ο Αργύρης Τσιγγενόπουλος :

12′ Εκτέλεση φάουλ του Νικολάου, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντινόπουλου.

13′ Σέντρα του Πετρίδη από αριστερά, στο ύψος του πέναλτι κεφαλιά του Παπαστεργίου, η μπάλα στο δοκάρι και θα απομακρύνουν οι αμυντικοί.

17′ Σέντρα του Πετρίδη από δεξιά, στην κίνηση ο ξεμαρκάριστος Καλαϊτζίδης, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

19′ Κίτρινη κάρτα Μισαηλίδης.

20′ Παράλληλη πάσα του Πίτου στο ύψος του πέναλτι, ο Καλαϊτζίδης θα ρολάρει πάνω στον αντίπαλο και με γυριστό αριστερό σουτ θα αναγκάσει τον Βαρυτιμίδη να αποκρούσει με τα πόδια.

21′ Κίτρινη κάρτα Μαλούτας.

22′ Σέντρα του Κοτζαχρήστου από τα δεξιά, ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Πίτου, η μπάλα στα δίχτυα. Ο βοηθός όμως έχει σηκώσει τη σημαία και το γκολ ακυρώνεται για οφ-σάιντ.

29′ ΓΚΟΛ! Αλεπάλληλες κεφαλιές μέσα στην περιοχή του Μακεδονικού, τελικός αποδέκτης ο Πετρίδης στο ύψους του πέναλτι και με περίτεχνη κεφαλιά θα κάνει το 1-0.

30′ Πάσα του Κοτζαχρήστου σε θέση εξτρέμ στον Πίτο, αυτός με τη μία το σουτ, σωτήρια η προβολή του Τσαμπούρη η μπάλα κόρνερ.

33′ Λάθος του Ματούλα στο χώρο του κέντρου ο Μαργιορίδης θα κάνει την κάθετη πάσα στον Πίτο, με τον Βαρυτιμίδη να αποκρούει σε κόρνερ.

34′ Εκτέλεση κόρνερ του Πετρίδη από αριστερά, Πίτος και Μαλούτας θα πηδήξουν στο ύψος της μικρής περιοχής με τον παίκτη του Μακεδονικού να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

38′ Σέντρα του Πετρίδη από αριστερά, ο Πίτος δεν βρει καλά τη μπάλα, ο Παπαστεργίου με πλάτη στο τέρμα θα κάνει το γυριστό σουτ και η μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Βαρυτιμίδη.

39′ ΓΚΟΛ! Λάθος του Μαντζώλα στον άξονα, ο Παπαστεργίου θα “κουβαλήσει” τη μπάλα μέχρι το ύψος του πέναλτι και με ψύχραιμο πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του (2-0).

41′ Κίτρινη κάρτα Τσαμπούρης.

55′ Κίτρινη κάρτα Παπακωνσταντίνου.

68′ Αλλαγή για τα Λευκάδια, ο Σπυριδωνίδης στη θέση του Παπαστεργίου.

69′ Αλλαγή για τον Μακεδονικό, ο Σωτηρόπουλος στη θέση του Ματούλα.

71′ Κίτρινη κάρτα Νικολάου.

77′ Δεύτερη αλλαγή για τα Λευκάδια, ο Τσάλμας στη θέση του Καλαϊτζίδη.

78′ ΓΚΟΛ! Λάθος διώξιμο από τους αμυντικούς του Μακεδονικού, ο Πετρίδης θα γίνει αποδέκτης της μπάλας πλάγια δεξιά στο ύψος του πέναλτι, θα κάνει τη σέντρα και ο Πασχώνης από κοντά θα κάνει το 3-0. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν πως ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφ-σάιντ, φάση που μπορείτε να δείτε αργότερα στο βίντεο του Imathia Sports News, καθώς εκείνη τη στιγμή βρισκόμασταν στην ευθεία.

80′ Κίτρινη κάρτα Πασχώνης.

81′ Τελευταία αλλαγή για τα Λευκάδια, ο Σιδηρόπουλος στη θέση του Κοτζαχρήστου.

82′ Δεύτερη αλλαγή για τον Μακεδονικό, ο Πάτσιος στη θέση του Μαλούτα.

88′ Κίτρινη κάρτα Παπαδημητρίου.

Συνθέσεις

Λευκάδια : Κωνσταντινόπουλος, Κοτζαχρήστος (83′ Σιδηρόπουλος), Λεκάκης, Πασχώνης, Μισαηλίδης, Πίτος, Μαργιορίδης, Πετρίδης, Παπακωνσταντίνου, Καλαϊτζίδης (77′ Τσάλμας), Παπαστεργίου (68′ Σπυριδωνίδης).

Μακεδονικός Κοζάνης : Βαρυτιμίδης. Αντωνόπουλος Γ., Μαντζώλας, Αργυρόπουλος, Μαλούτας (83′ Πάτσιος), Κωστίκας, Ζαχαριάδης, Νικολάου, Ματούλας (69′ Σωτηρόπουλος), Παπαδημητρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected