Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ελλάδα – Αυστρία (4-4) Γκολ ο Τούφας υπό το βλέμμα του Σάντος!

εθνικη παιδωνΙσόπαλο 4-4 ολοκληρώθηκε το φιλικό της Εθνικής Παίδων με την αντίστοιχη της Αυστρίας που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά.

Η ομάδα του Μπάμπη Ζελενίτσα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 18’ είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Ευμορφίδης σημάδεψε το δοκάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 39’ με τον Γκρμπιτς.

Η Εθνική μας ομάδα ισοφάρισε στο 52’ με τον Κατσέτη, ωστόσο, στο 55’ ο Γκρμπιτς με πέναλτι έκανε το 2-1 για την Αυστρία και ο Ρίπιτς στο 57’ έδωσε… αέρα δύο τερμάτων. Όμως, το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» μείωσε στο 59’ με τον Κατσέτη, ενώ στο 63’ ο Δεληγιαννίδης σημάδεψε εκ νέου το δοκάρι. Στο 66’ ο Κουλούρης έκανε το 3-3. Μάλιστα, ο Ναουσαίος αμυντικός Αργύρης Τούφας στο 73’ διαμόρφωσε το 4-3 για την ελληνική ομάδα. Το τελικό 4-4 διαμόρφωε ο Χόρβατ στο 74.

Το «παρών» στο φιλικό της Εθνικής Παίδων έδωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Φερνάντο Σάντος μαζί με τον συνεργάτη του, Λεωνίδα Βόκολο και τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων, Τάκη Φύσσα, τον τεχνικό της Εθνικής Ελπίδων, Κώστα Τσάνα και τον προπονητή της Νέων, Θοδωρή Παχατουρίδη.

Ελλάδα : Σοϊλεμεζόγλου (49΄ Βαλισέφσκι), Σάλιακας, Αρναούτογλου (49΄ Τούφας), Παπασπύρος (72΄ Βελισσάρης), Οικονόμου, Τουμανίδης (49΄ Βατουσιάδης), Καναβέτας (41΄ Κουτουζής, 59΄ Φασίδης), Στάικος, Κουλούρης, Ευμορφίδης (49΄ Κατσέτης), Δεληγιαννίδης.

Αυστρία : Σλάγκερ (41΄ Χαρτλ), Λέρχερ, Γκλουχάκοβιτς, Μάτις (41΄ Ρίπιτς), Χόρβατ, Μπάτιτς (41΄ Τουρς), Γκρμπιτς, Πελεγκρίνι (41΄ Στάινερ), Πέριτς, Προμπστ (41΄ Τσάουνσιρμ), Τσίβοτιτς (58΄ Μάγιερ).

*epo.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected