Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη / Μακεδονικός Κοζάνης – Ειδησεογραφία ενόψει της 18ης αγωνιστικής

Η Κοζάνη, που προηγείται στη βαθμολογία με 37 βαθμούς, έναντι 32 του Μακροχωρίου και 28 του ΦΑΣ Νάουσα, την Κυριακή 3-6-13 αγωνίζεται στην Νεοκαισάρεια Πιερίας απέναντι στον τοπικό Αχιλλέα που είναι στην τέταρτη θέση με 26 βαθμούς.

H Kοζάνη μεταβαίνει στη Νεοκαισάρεια για τη νίκη, θέλει να κρατήσει την πρωτιά η οποία έχει τιμητικό χαρακτήρα καθώς την περασμένη εβδομάδα η ΕΠΟ οριστικοποίησε το σχέδιο αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Από τον 3ο Όμιλο οι πρώτες επτά ομάδες θα συμμετάσχουν στην καινούργια “Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική” το 2013-14 ενώ οι τέσσερις τελευταίες θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα των ενώσεων τους.

Ο Γιάννης Παρασκευάς δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Τζερεμέ και τον Κουλουκίδη (προσωπικές υποχρεώσεις) ενώ αμφίβολος να αγωνιστεί είναι ο Σίμος Ντεμιράι. Επιστρέφει ο τιμωρημένος Κάλφας.

Ο Μακεδονικός υποδέχεται στο ΔΑΚ τον Παναργειακό Ορεστικού. Οι κυανόλευκοι μπορεί να ετοιμάζουν τη βαλίτσα τους για την Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης, αλλά μόνο αδιάφοροι δεν θα είναι απο δω και πέρα. Η περισσότερη συγκομιδή νικών βαθμών είναι ο στόχος, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής. Να θυμίσουμε πως τη μοναδική νίκη που σημείωσε ο Μακεδονικός είναι με το Άργος εκτός έδρας και είναι έτοιμος να τις ζευγαρώσει. Αμφίβολοι να αγωνιστούν είναι οι Σαριόγλου και Αντωνόπουλος Κ. ενώ επιστρέφουν οι Κυπίρτογλου και Ζιαζιάς.

*Γιώργος Κατσίκας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected