Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Μια αγωνιστική για να…κοπούμε 7 κομμάτια!

Ο Μάρτης μας καλοσωρίζει με την πιο αμφίρροπη αγωνιστική του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής! Χωρίς ίχνος υπερβολής, θα ευχόμασταν να μπορούσαμε να είμασταν ταυτόχρονα παρόν και στα 7 γήπεδα που διεξάγονται οι αγώνες της 24ης αγωνιστικής, καθώς το ένα παιχνίδι είναι πιο ενδιαφέρον από το άλλο!

Απομένουν 7 αγωνιστικές πριν το τέλος και του φετινού “μαραθωνίου” και δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα τόσο στην κορυφή του πρωταθλήματος όσο και στην ουρά. Με εξαίρεση τις ΑΕ Χαρίεσσας, Αχιλλέα Νάουσας, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Εθνικό Κλειδιού και Κεραυνό Επισκοπής όλες οι υπόλοιπες ομάδες “καίγονται” για βαθμούς και η αυριανή αγωνιστική αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για κάποιες από αυτές να κάνουν ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τον στόχο τους.

Να σημειώσουμε πως η 24η αγωνιστική είναι η τελευταία που διεξάγεται στις 15.30, καθώς από την επόμενη (9/3) η ώρα έναρξης των αγώνων μετατίθεται στις 16.00μμ. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής μέρας :

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (6) – Ατρόμητος Διαβατού (1)

Από το Βρυσάκι περνά το…τρένο του Ατρόμητου! Το ερώτημα όμως είναι αν θα κάνει στάση ή θα προχωρήσει στον επόμενο σταθμό… Η ομάδα του ΠΑΟΚ, όντας πλέον αδιάφορη και με μοναδικό στόχο την καλύτερη συγκομιδή αλλά και την ευκαιρία για τον Σάββα Αβετίδη να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του, αποτελεί την πρώτη από τις δύο πολύ δύσκολες εξόδους για την ομάδα του Διαβατού μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα προετοιμάστηκε για έναν ακόμη “τελικό”, με τους παίκτες να θέλουν να “σβήσουν” την μέτρια απόδοση του προηγούμενου αγώνα με τον Εθνικό Κλειδιού, που έστω και στο τέλος πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Αχιλλέας Νεοκάστρου (2) – Κεραυνός Επισκοπής (13)

Το χρέος του αναμένεται να κάνει ο Αχιλλέας και να περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα στο Βρυσάκι για να δει αν στο τέλος της 24ης αγωνιστικής θα φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ή αν θα παραμείνει στο…κατόπι του Ατρόμητου. Η ομάδα του Βασίλη Ιωάννου, που μετρά ένα σερί 4 συνεχόμενων νικών, επιθυμεί μία καλή εμφάνιση με πολλά γκολ, ενώ στο αυριανό παιχνίδι είναι πιθανό να προφυλαχτεί ο Δημήτρης Καφές που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τη θλάση στον αγώνα Κυπέλλου με τον Νηρέα. Από την άλλη η ομάδα του Χρήστου Δελητζάκη αντιμετωπίζει τον αγώνα ως μια μεγάλη ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες να συλλέξουν ακόμη περισσότερες εμπειρίες, με αντιπάλους που έχουν παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο.

Αχιλλέας Νάουσας (5) – Φίλιππος Μελίκης (3)

Πολύ ενδιαφέρον και συνάμα ανοιχτό παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν αύριο το μεσημέρι στο ορεινό Γιαννακοχώρι. Αχιλλέας Νάουσας και Φίλιππος Μελίκης αναμένεται να δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο να απολαύσει πολλά γκολ, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν εκ των πραγμάτων τη νίκη, που θα τους κρατήσει στο “παιχνίδι” της ανόδου. Εκτός αυτού θέλουν να συνεχίσουν το εντυπωσιακό σερί νικών στους τελευταίους αγώνες και μάλιστα με πολλά γκολ (5 νίκες, 20-9 τέρματα!). Οι γηπεδούχοι, απαλλαγμένοι από το άγχος στόχων, αναμένεται να παίξουν ελεύθερα και θα επιδιώξουν τη νίκη που θα τους φέρει στην 4η θέση καθώς η ΑΕ Χαρίεσσας έχει ρεπό.

Εθνικός Κλειδιού (7) – Θύελλα Στενημάχου (14)

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο Κλειδί. Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Γιάννου, μετά την μεγάλη νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στα τελευταία λεπτά, υποχρεούνται για άλλη μία αγωνιστική να κατακτήσουν το “ροζ” φύλλο αγώνα, καθώς εκ των πραγμάτων χρειάζονται περισσότερους βαθμούς για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Θυμίζουμε πως ο διαφαινόμενος υποβιβασμός της ΑΕ Αλεξάνδρειας αλλά και η καθόλου σίγουρη άνοδος της πρωταθλήτριας ομάδας της Α1 μετά την απόφαση για την αναδιάρθρωση, κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την υπόθεση παραμονή για τους “βυσσινί”. Ο γηπεδούχος Εθνικός θα αγωνιστεί για άλλη μία φορά με στόχο τη νίκη, όπως και την προηγούμενη αγωνιστική στο Διαβατό, που δυσκόλεψε αρκετά τον πρωτοπόρο Ατρόμητο.

ΑΕ Καψόχωρας (11) – Απόλλων Αγίου Γεωργίου (8)

Το πιο “hot” παιχνίδι της αγωνιστικής! ΑΕΚ και Απόλλων αναμετρούνται για το…αύριο, που θα τους βρει είτε με συννεφιά είτε με καθαρό ουρανό! Η ομάδα του Μιχάλη Παντόπουλου στοχεύει μόνο στη νίκη, καθώς σε αντίθετη περίπτωση η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει κατά πολύ μιας και το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν επιτρέπει αισιοδοξία. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη αν καταφέρει και αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα της Καψόχωρας, τότε θα έχει κάνει το μεγαλύτερο βήμα προς τη σωτηρία. Ένα πραγματικό ντέρμπι αναμένεται και το Imathia Sports News θα βρίσκεται και εκεί, καθώς πριν τη σέντρα του αγώνα θα βραβευτεί ο Κώστας Παπαδιάς ως ο MVP της 21ης αγωνιστικής.

Φίλιππος Μέσης (9) – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (10)

Ακόμη ένα πολύ κρίσιμο ματς, στο οποίο κρίνεται κατά μεγάλο βαθμό το μέλλον των δύο ομάδων. Ο γηπεδούχος Φίλιππος υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πλέον νέο προπονητή, μετά την πρόσληψη του Λευτέρη Κελεσίδη και τον Χρήστο Μανσούρ να επιστρέφει στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων. Η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου παραμένει για 4 παιχνίδια αήττητη στις τελευταίες αγωνιστικές και η πορεία της αυτή έχει φέρει αισιοδοξία στο στρατόπεδο της ιστορικής ομάδας και την ελπίδα ότι στο τέλος η ομάδα θα χαμογελάσει.

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (13) – ΑΕΠ Βέροιας (12)

Άλλη μία “μάχη” της αγωνιστικής! Τα τελευταία αποτελέσματα των δύο ομάδων, ειδικά για τους “κυανοκίτρινους” που μετράνε 9 παιχνίδια χωρίς νίκη, έχουν φέρει τους δύο αντιπάλους σε δυσχερή θέση και το αυριανό παιχνίδι αποκτά εκ των πραγμάτων τον χαρακτήρα του “τελικού”. Η ομάδα του Μιχάλη Αλεξιάδη, μετά την οδυνηρή ήττα στην Στενήμαχο επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες, πλέον όμως εξαρτάται και από τα άλλα αποτελέσματα των ομάδων που βρίσκονται στις παραπάνω θέσεις. Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη θα παίξει “όλα για όλα” στην Αγία Βαρβάρα για να έρθει το πολυπόθητο “τρίποντο”, που θα βοηθήσει εκτός από βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά στους παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής, που διεξάγεται αύριο στις 15.30 (μέσα στην παρένθεση το σκορ του πρώτου γύρου) :

Φίλιππος Μέσης – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  (0-2)

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Κεραυνός Επισκοπής  (5-0)

ΑΕ Καψόχωρας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου  (0-1)

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – ΑΕΠ Βέροιας  (1-1)

Αχιλλέας Νάουσας – Φίλιππος Μελίκης  (1-2)

Εθνικός Κλειδιού – Θύελλα Στενημάχου  (1-0)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ατρόμητος Διαβατού  (0-0)

Ρεπό : ΑΕ Χαρίεσσας

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected