Κατηγορίες
Super League 1

Γιάννης Μιχαλήτσιος : “Να φύγει το άγχος”

μιχαλητσιοςΟ Γιάννης Μιχαλήτσος θεωρεί πως το μεγαλύτερο αρνητικό στον Άρη είναι το αρκετό άγχος που υπάρχει στην ομάδα.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA είπε αναλυτικά

-Συμφωνείτε με την άποψη του ότι ο Αρης παίζει στη Βέροια σχεδόν όλη τη χρονιά;

« Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί, να μην κάνουμε λάθη για να μπορέσουμε ν΄ ανταποκριθούμε σ΄ ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι. Όπως σημαντικά είναι και όλα τα επόμενα. Εδώ και αρκετό καιρό λέμε σε κάθε παιχνίδι πως είναι το πιο σημαντικό, αλλά, τελικά, όλα είναι σημαντικά! Θα πρέπει να βρεθούμε στην καλύτερή μας κατάσταση στο παιχνίδι αυτό».

-Επενδύετε στην ψυχολογία, προσπαθείτε να αποβάλετε το άγχος από τους ποδοσφαιριστές. Είναι ένα στοίχημα για εσάς αυτός ο τομέας;

« Όταν φτάνεις εδώ που είσαι και μ΄ αυτούς τους βαθμούς που έχεις, όσο και να θέλεις να το ξεπεράσεις, λόγω των συζητήσεων που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής όπου κι αν πηγαίνει, είναι δύσκολο. Το θέμα είναι να μπορείς να ανταπεξέλθεις στο άγχος. Γιατί όταν παίζεις μπάλα και δεν μπορείς ν΄ ανταπεξέλθεις στο άγχος, δεν μπορείς να είσαι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει, όχι μόνο απ΄ την πλευρά μας, αλλά και από τις άλλες ομάδες, όταν είμαστε σ΄ αυτή τη βαθμολογική θέση, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος. Από εκεί και πέρα αν είναι ελεγχόμενο το άγχος, ως ένα σημείο βοηθάει. Αν είναι υπερβολικό, δεν κάνει καλό».

-Πάντως η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία στο β΄ ημίχρονο με τον Ολυμπιακό.

« Σίγουρα δεν θα έπρεπε να φτάσουμε στο ματς με τον Ολυμπιακό για να κοιτάμε τι μπορούμε να πάρουμε κα δυστυχώς μ΄ έναν Ολυμπιακό ο οποίος προερχόταν από άσχημο αποτέλεσμα στην Ευρώπη. Θα έλεγα ότι έπαιξε πολύ πιο ζωντανά απ΄ ότι όταν ξεκίνησε το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αυτό ήταν ζημιά για εμάς, γιατί όπως και να το κάνουμε ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με μεγάλη διαφορά. Και δυστυχώς δεν μπήκε χαλαρά.. Εμείς αντισταθήκαμε στο β΄ ημίχρονο, καθώς στο α΄ είχαμε αρκετές αδυναμίες».

-Πάτε στη Βέροια με πάρα πολύ κόσμο. Τριάμισι χιλιάδες και πλέον φίλοι του Αρη θα είναι εκεί..

« Αυτό είναι ευχάριστο γιατί δεν θα νιώθουμε ότι παίζουμε εκτός έδρας. Σίγουρα θα μας βοηθήσουν στο δύσκολο έργο που έχουμε».

-Επικεντρώνετε κάπου από την ομάδα της Βέροιας;

« Σίγουρα κάθε ομάδα έχει τα συν και τα πλην. Ασχολείσαι με τον αντίπαλο, όπως ασχολείσαι και με τη δική σου ομάδα».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected