Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Α’ όμιλος) – Το ξεκαθάρισμα!

μπαλα10

Αγωνιστική…ξεκαθαρίσματος είναι η 22η του πρώτου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής. Μετά την μαθηματική άνοδο του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου στην Α1 και την μεγάλη διαφορά που απέκτησε ο δεύτερος Νηρέας από τους διώκτες του, το ενδιαφέρον στρέφεται εξ ολοκλήρου στην ουρά, όπου τα πράγματα λογικά θα ξεδιαλύνουν σε μεγάλο βαθμό μετά την αυριανή μέρα.

Γυρνώντας την βαθμολογία…ανάποδα, ο Μακεδονικός Πλατάνου βρίσκεται στην δυσχερέστερη θέση από όλες τις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους. Η ομάδα του Τόλη Καλαμπούκα μεταβαίνει στον Σταυρό, για να αντιμετωπίσει την αδιάφορη Θύελλα και θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς αν θέλει να ελπίζει στη συνέχεια. Εκτός όμως της νίκης, οι “πράσινοι” ελπίζουν στην ισοπαλία στο παιχνίδι της Ραχιάς, ανάμεσα στον Εθνικό και τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, έτσι ώστε να μειώσει περισσότερο τη διαφορά και από τους δύο.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το πιο κρίσιμο και αμφίρροπο της αγωνιστικής και “μαγνητίζει” τα βλέμματα όσον αφορά την υπόθεση παραμονή. Γιώργος Μαραγκός και Γιώργος Κωνσταντάκος έχουν προετοιμάσει τους παίκτες τους για την “μητέρα των μαχών” και η νίκη για αμφότερους θα σημαίνει ένα από τα μεγαλύτερα βήματα προς την σωτηρία.

Ο ΑΟ Συκιάς, που βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τον Εθνικό Ράχης, υποδέχεται τον ΠΑΟ Κορυφής και επιζητά μόνο το “τρίποντο”, που θα της δώσει την απαραίτητη βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια.

Ας δούμε το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΑΟ Συκιάς (10) – ΠΑΟ Κορυφής (3)  [2-4]

Ολυμπιακός Λουτρού (8) – ΠΑΟ Παλατίτσια (5)  [0-1]

Θύελλα Σταυρού (4) – Μακεδονικός Πλατάνου (13)  [5-0]

Αλιάκμων Νησελίου (6) – Νηρέας Βέροιας (2)  [2-4]

Άρης Παλαιοχωρίου (9) – Αστέρας Αλεξάνδρειας (7)  [3-0]

Εθνικός Ράχης (12) – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος (11)  [0-5]

Ρεπό : Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (1)

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected