Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β’ όμιλος) – Ποιοι θα…αντέξουν;

μπαλα9

Ερώτημα με δύσκολη απάντηση θέτουμε απόψε στους αναγνώστες μας…Η κατάσταση στον δεύτερο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής παραμένει…ομιχλώδεις και οι ομάδες που παλεύουν τόσο για την άνοδο όσο και για τη σωτηρία, συνεχίζουν τον μεγάλο τους αγώνα και στην 22η αγωνιστική.

Πολύ σημαντικά παιχνίδια και ενδιαφέροντες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αυριανό…πρωινό μενού, με τα βλέμματα να στρέφονται σε τέσσερις αναμετρήσεις του προγράμματος. Στην Παναγιωπούλα, η Δόξα Νάουσας υποδέχεται τον δεύτερο Άτλα Ζερβοχωρίου, σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά υπάρχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς οι “ασπρόμαυροι” του Βαγγέλη Μίσκου δύσκολα να κινδυνέψουν στη συνέχεια. Οι “κιτρινόμαυροι” καίγονται για τη νίκη, για να παραμείνουν στη δεύτερη θέση.

Στο ΕΑΚ του Μακροχωρίου η Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται την επικίνδυνη Ελπίδα Μονοσπίτων, σε ένα παιχνίδι που αποτελεί “τελικό” και για τους δύο αντιπάλους. Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη μόνο με νίκη παραμένει στους διεκδικητές της ανόδου ενώ το ίδιο ισχύει και για το συγκρότημα του Άγγελου Μίλη,  με τη διαφορά πως το “ροζ φύλλο” τους κρατά ζωντανούς στην υπόθεση παραμονή.

Στο Αγγελοχώρι, ο τοπικός ΑΣ Ειρηνούπολης που το εντυπωσιακό σερί των τελευταίων αγώνων τον έφεραν πολύ κοντά στην παραμονή, υποδέχεται τον ΑΣ Πατρίδας που θέλει τους βαθμούς για να αποφύγει τυχόν περιπέτειες. Οι “κιτρινόμαυροι” ελπίζουν σε ήττα της Ελπίδας Μονοσπίτων στο ΕΑΚ Μακροχωρίου και σ’ αυτή την περίπτωση, θα πρέπει ήδη να σκέφτονται τις…καλοκαιρινές διακοπές!

Στην Λυκογιάννη τέλος, γίνεται το τέταρτο πολύ σημαντικό ματς της ημέρας. Ο τοπικός Απόλλων υποδέχεται τον Μακεδόνα Βέροιας και θέλει τη νίκη που θα του επαναφέρει την ηρεμία από νωρίς, με την προϋπόθεση βέβαια να ηττηθεί και σ’ αυτή την περίπτωση η Ελπίδα Μονοσπίτων.

Ας δούμε το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΓΑΣ Ροδοχωρίου (5) – Νέα Γενεά Νικομήδειας (1)  [0-2]

ΑΕ Σφηκιάς (13) – Ολυμπιακός Νάουσας (8)  [0-1]

Δόξα Νάουσας (9) – Άτλας Ζερβοχωρίου (2)  [0-2]

Απόλλων Λυκογιάννης (11) – Μακεδόνας Βέροιας (7)  [3-4]

Ακαδημία Βέροιας (2) – Ελπίδα Μονοσπίτων (12)  [4-1]

ΑΣ Ειρηνούπολης (6) – ΑΣ Πατρίδας (10)  [1-2]

Ρεπό : ΓΑΣ Κοπανού (4)

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected