Γ Εθνική / Τοπικά

Δ’ Εθνική (3ος όμιλος) – Τέσσερις και…αύριο!

Μόλις πέντε…στροφές απέμειναν μέχρι το τέλος του “δρόμου”! Απίστευτο κι όμως…ελληνικό, καθώς η φετινή Δ’ Εθνική ήταν κυριολεκτικά “κουτσουρεμένη” και οι 22 αγωνιστικές του 3ου ομίλου φέτος αποτελούν ρεκόρ…συντομίας όλων των εποχών.

Το πρόγραμμα αύριο περιλαμβάνει την 18η αγωνιστική με κάποια ενδιαφέροντα παιχνίδια αλλά και αγώνες που ουσιαστικά έχουν κριθεί τα πάντα. Οι αγώνες ξεκινούν στις 15.00μμ, με το τοπικό ντέρμπι της Νάουσας να δεσπόζει :

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (4) – Κοζάνη (1)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν αύριο το μεσημέρι στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης στην περιοχή Καταφιώτικα. Ο γηπεδούχος Αχιλλέας Νεοκαισάρειας υπολείπεται μόλις μίας νίκης για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την άνοδο στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική και θέλει να το πετύχει με τον πιο ιδανικό τρόπο : σπάζοντας το αήττητο της Κοζάνης! Ο Δημήτρης Παπούλας θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Νάκα (τιμωρημένος) και Καπασακαλίδη (τραυματίας). Σημειώνουμε πως η έδρα που θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας ξυπνά ευχάριστες μνήμες στους “κιτρινόμαυρους”, καθώς πέρσι στο γήπεδο αυτό πέτυχαν την άνετη άνοδο στη Δ’ Εθνική.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Παρασκευάς προετοίμασε την ομάδα του για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι και ευελπιστεί πως οι παίκτες του θα δείξουν το γνώριμο πρόσωπο που στο φετινό πρωτάθλημα έχει σπάσει τα…κοντέρ! Απόντες από το αυριανό εκτός έδρας ματς ο τραυματίας Τζερεμές και ο αδειούχος Κουλουκίδης, ενώ αμφίβολος θεωρείται ο Σίμος Ντεμιράι. Θυμίζουμε πως οι “ερυθρόλευκοι” κατέχουν το παγκόσμιο ρεκόρ παθητικού, καθώς σε 16 αγώνες έχουν δεχτεί 1 γκολ, όπως αποκάλυψε η έρευνα του Imathia Sports News (δείτε σχετικά εδώ).

Μακροχώρι (2) – ΑΟ Κάστωρ (6)

Σημαντικό και το συγκεκριμένο παιχνίδι, κυρίως από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη επιζητά πέντε βαθμούς ακόμη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στη Γ’ Εθνική και στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Οι γηπεδούχοι, που έχουν εξασφαλίσει την άνοδο, θα αγωνιστούν με στόχο τη νίκη για να εκμεταλλευτούν τυχόν “στραβοπάτημα” της πρωτοπόρου Κοζάνης και να πλησιάσουν περισσότερο την κορυφή.

ΦΑΣ Νάουσα (3) – Λευκάδια (5)

Το πιο “hot” παιχνίδι της αγωνιστικής! Ένα από τα πλέον παραδοσιακά ντέρμπι της κατηγορίας θα διεξαχθεί αύριο στο ΔΑΚ Νάουσας και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς φίλους και των δύο ομάδων. ΦΑΣ Νάουσα και Λευκάδια αντίπαλοι για άλλη μία φορά, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από την βαριά ήττα στην Κοζάνη και τους φιλοξενούμενους από την επιβλητική νίκη επί του Μακεδονικού, στην “πρώτη” του Νίκου Παπανώτα στον πάγκο του ΠΑΣ.

Το παιχνίδι ανεξάρτητα από βαθμολογικής απόψεως, παρουσιάζει εκ των πραγμάτων τεράστιο ενδιαφέρον και πάντα ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο προσελκύει τα βλέμματα και θεωρείται σίγουρο πως και ο αυριανός αγώνας θα αποτελέσει πόλο έλξης στο ΔΑΚ Νάουσας. Για τους γηπεδούχους επιστρέφει ο Νίκος Πιπινίκας που έλειψε λόγω τιμωρίας στην Κοζάνη, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Στέφανος Παπαδόπουλος, που αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και προφυλάχτηκε με τον Μακεδονικό.

Μακεδονικός Κοζάνης (11) – Παναργειακός Ορεστικού (8)

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο παιχνίδι του ΔΑΚ Κοζάνης. Οι φιλοξενούμενοι, με λιγοστές αλλά υπαρκτές ελπίδες, στοχεύουν στη νίκη για να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο το προγραμματισμένο ρεπό του Πυρσού Γρεβενών. Η ομάδα του Βαγγέλη Σιώμου, που ετοιμάζει φουλ επιθετικό σχήμα για το αυριανό παιχνίδι, θα έχει στο πλευρό της αρκετούς φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στην γειτονική πόλη για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους. Σημαντικές απουσίες δεν υπάρχουν και όλοι στην ομάδα ελπίζουν στο μεγάλο…θαύμα!

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Παπακώστας συνέστισε προσοχή στους παίκτες του, ζητώντας την καλύτερη συγκομιδή στα εναπομείναντα παιχνίδια. Αμφίβολοι για τους “κυανόλευκους” οι Σαριόγλου και Κώστας Αντωνόπουλος, ενώ επιστρέφουν οι Κυπίρτογλου και Ζιαζιάς.

ΑΕ Αλεξάνδρεια (9) – Γρεβενά Αεράτα (10)

Το πιο αδιάφορο και συνάμα το πιο ανοιχτό παιχνίδι της αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες, που από τη νέα περίοδο θα αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα των ενώσεων τους, θα αγωνιστούν για το καλό θέαμα αλλά και την καλύτερη δυνατή απόδοση. Οι γηπεδούχοι, μετά την…μπόρα της προηγούμενης εβδομάδος (κυριολεκτικά λόγω της απίστευτης χαλαζόπτωσης αλλά και μεταφορικά λόγω των παραιτήσεων σύσσωμου του ΔΣ) και μετά την…πυροσβεστική παρέμβαση του πρώην προέδρου Θωμά Κούντζα αλλά και την ηγετική φυσιογνωμία του προπονητή Κυριάκου Καρασαββίδη, αποφασίστηκε η παρουσία της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αντίθετα με τα τελευταία δημοσιεύματα που ήθελαν την ομάδα να διαλύεται.

Στον αντίποδα, τα Γρεβενά Αεράτα επιθυμούν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αναμετρήσεων και να καταφέρουν να τερματίσουν στην καλύτερη δυνατή θέση.

Δείτε αναλυτικά την 18η αγωνιστική

(μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Κοζάνη  (0-4)

Μακροχώρι – ΑΟ Κάστωρ  (0-0)

ΦΑΣ Νάουσα – Λευκάδια  (1-0)

Μακεδονικός Κοζάνης – Παναργειακός Ορεστικού  (1-0)

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Γρεβενά Αεράτα  (1-0)

Ρεπό : Πυρσός Γρεβενών

δείτε εδώ τα στατιστικά του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected