Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Κοζάνη 1-2

DSCF6254

Καλό παιχνίδι έγινε στην Κατερίνη (παρά τον δύσκολο και κακό αγωνιστικό χώρο), με την Κοζάνη να καταφέρνει με ανατροπή του σκορ να φεύγει τελικά με τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού επιβλήθηκε του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 1-2.

Σίγουρα το αποτέλεσμα του αγώνα αδικεί τους γηπεδούχους που δεν υστέρησαν των αντιπάλων τους και θα μπορούσαν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας που θα ήταν και το δικαιότερο με βάση την εικόνα της αναμέτρησης.

Μ αυτή τη νίκη της η Κοζάνη σε συνδιασμό με την ήττα του Μακροχωρίου είναι πλέον, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η δίκαια πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου της Δ΄ εθνικής.

Ο Αχιλλέας μπήκε καλύτερα από τους αήττητους πρωτοπόρους στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο και ευτύχησε να προηγηθεί στο 13΄με τον Παυλίδη που πλάσαρε σωστά τον τερματοφύλακα της Κοζάνης Γκαραβέλη.

Η αντίδραση των «ερυθρόλευκων» δεν άργησε και στο 20’ ο Στεργιόπουλος με σουτ, ύστερα από πάσα του Ταφαρλή, ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη πίεσε πιο ψηλά και ισορρόπησε το παιχνίδι. Ο Αχιλλέας όμως στις αντεπιθέσεις του ήταν φαρμάκι και φαινόταν πως θα ερχόταν και το δεύτερο γκολ για να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που έχασαν αρχικά μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 1-2 όταν σε καινή εστία με τον Καρασκόρδα πεσμένο στο έδαφος, ο Παπαδόπουλος έστειλε τη μπάλα με σούτ την μπάλα πολλά μέτρα επάνω απο τα δοκάρια του Αχιλλέα.

Ωστόσο το γκολ της νίκης ήρθε στο 80’, όταν ο Ταφαρλής έκανε το σουτ, ο Καρασκόρδας απέκρουσε και ο Τρυφωνίδης με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Καρασκόρδας, Μπαγγέας, Πανάνος (46΄ Κωτσιαρίδης), Θαμνόπουλος, Τασίδης, Παυλίδης, Γελαδάρης, Τζιαμπέρας (46΄Μπέης), Κλιάνης (80΄ Μπαγλαρίδης), Μπεκιάρης, Ευαγγελόπουλος.

Κοζάνη : Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Κουλουκίδης, Τσικόπουλος Η., Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Ντεμιράι, Ζηνόβιος, Τοπάλης (84’ Μπέμπης), Παπαδόπουλος.

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected