Κατηγορίες
Basket

Παναθηναϊκός – ΚΑΟΔ (87-70) Έξι πόντους ο Τσαρτσαρής

παναθηναϊκος μαυρες φανελεςΣτο άδειο και «παγωμένο» ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο κόντρα στον ΚΑΟΔ (87-68) και τίμησε με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του Γιώργου Κολοκυθά, κάνοντας και μια ακόμη γερή προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάλαγα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του στο ακέραιο και πλέον στρέφει την προσοχή του αποκλειστικά στο ματς της ερχόμενης Παρασκευής απέναντι στην Μάλαγα που θα… κρίνει πολλά. Οι «πράσινοι» έκαναν το καθήκον τους αφενός γιατί πήραν την νίκη επί του ΚΑΟΔ με 87-70 και αφετέρου γιατί τίμησαν με κάθε τρόπο την μνήμη του Γιώργου Κολοκυθά. Κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ο οποίος σε 12:29 είχε 20 πόντους επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

Η αλήθεια είναι ότι η ατμόσφαιρα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων δεν ήταν η… ιδανική για να παίξεις μπάσκετ. Και αυτό φάνηκε από τα πρώτα.. πατήματα των παικτών του Αργύρη Πεδουλάκη οι οποίοι ήθελαν τον χρόνο τους για να πάρουν τα πάνω του.

Δεκάλεπτα: 23-18, 45-36, 67-56, 87-70

Παναθηναϊκός : Σχορτσανίτης 20, Μπράμος 7, Ματσιούλις 13, Ούκιτς 6, Λάσμε 9, Τσαρτσαρής 6, Διαμαντίδης 13, Γκιστ 6, Γιαννόπουλος 7, Χαραλαμπόπουλος, Σκορδίλης

ΚΑΟΔ : Σλαφτσάκης, Νόουλς 13, Καλαιτζίδης 2, Ακεψιμαίδης, Μπένας, Μισέλ 8, Μπάβτσιτς 4, Κακαρούδης 8, Ζάρας 3, Ιωάννου 5, Πάλμερ 13, Ρόου 14.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected