Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική - Διάφορα

Το ξύλο της “αρκούδας” σε γυναικείο παιχνίδι στη Ζάκυνθο!

δοξα πηγαδακιων ξυλοΑπίστευτα επεισόδια εκτυλίχθηκαν στον αγώνα της Γ’ κατηγορίας ανάμεσα στη Δόξα Πηγαδακίων και τον Παναρκαδικό, καθώς πέρα από τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα στο φινάλε υπήρξε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο από… φιλάθλους οι οποίοι έγιναν «μαλλιά – κουβάρια» με τις παίκτριες!

Μάλιστα τα επεισόδια φέρονται να έχουν προκαλέσει οι άνθρωποι του Παναρκαδικού και αρνητική πρωταγωνίστρια παρουσιάζεται η παίκτρια της ομάδας με το νο8, όπως φαίνεται και στο βίντεο, το οποίο έχει αναρτήσει στο youtube η παίκτρια της Δόξας, Παυλίνα Ταμουρίδου.

Μάλιστα, το συνοδεύει και με σχετική περιγραφή των όσων έγιναν, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τη λήξη του αγώνα η Ταμουρίδου και δυο ακόμα παίκτριες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η Ταμουρίδου φέρεται να ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά και παράλληλα να έχει καταγγείλει την παίκτρια του Παναρκαδικού καθώς όπως υποστηρίζει αγωνιζόταν με «πλαστό» δελτίο και με άλλο όνομα!

Άσχημη τροπή αναμφίβολα σε έναν αγώνα που περίμενε η Ζάκυνθος όλη την εβδομάδα, ανάμεσα στις δυο εκπροσώπους της στο γυναικείο ποδόσφαιρο, με τόπο… δράσεως το γήπεδο του Αγγερικού…

Δείτε το βίντεο με τα απίθανα επεισόδια:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected