Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Ράχης – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος 2-0

DSC00190

Του Δημήτρη Χαραλαμπίδη

Παρόλο που ο αγωνιστικός ήταν σε πολύ κακή κατάσταση για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Εθνικός Ράχης κατάφερε να πάρει μια βαθμολογική καθώς και ψυχολογική για την συνέχεια νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα Πλατέως με σκορ 2-0.

Οι δύο αντίπαλοι, όντας με την πλάτη στον τοίχο και με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη για το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή του αγώνα πως θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και μάλιστα είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Παπαδόπουλο αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι σε καμία από τις δύο φάσεις.

Στην επανάληψη ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό, πήρε την υπεροχή, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα του Εθνικού. Δεν εκμεταλλεύτηκαν όμως τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν, ενώ οι «κυανόλευκοι» στο διάστημα αυτό προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία του Συμεωνίδη. Μετά το 75′ ο Εθνικός ανέκτησε την πρωτοβουλία και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 80΄ λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καφετζή και να σφραγίσει αυτή την πολύ σημαντική νίκη στο 85΄ λεπτό με το γκολ του Γατόπουλου.

Διαιτητής : Γαβράς

Α Βοηθός : Καρυπίδης
Β Βοηθός : Συμεωνίδης

Τα γκολ

80΄ Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Καφετζή για το 1-0.

85΄ Κόρνερ για την Ραχιά πλασέ στην πορεία της μπάλας ο Γατόπουλος ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 κλειδώνοντας την νίκη για τους γηπεδούχους.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Εθνικός Ράχης : Παρμάκας, Λαζαριώτης, Μπιτζές, Παπαδόπουλος, Τσαρτσής (87΄ Ρίσσου), Καφετζής, Ιωσηφίδης, Ζησιός (65΄ Γατόπουλος), Νικολαΐδης, Χατζής, Λασκάρογλου (60΄ Τσακιράκης)

Αγροτικός Αστέρας Πλατέως : Συμεωνίδης, Καρβουνής, Μπακιρτζής, Γκουτούδης, Ανδρονίδης Σ., Μπυρσιμής, Καραούσογλου, Καζατζίδης (85΄ Λέκκας), Σαρασί (46΄ Ανδρονίδης Ι.), Ελευθεριάδης, Λίτσι

 *Η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες, καθώς και όλοι οι παράγοντες της Αθλητικής Ένωσης Ράχης αφιερώνουν αυτή την πολύ σημαντική νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα Πλατέως στον αδικοχαμένο Νίκο Παπαδημητρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected