Super League 1

Άρης – Τέλος ο Μιχαλήτσος

μιχαλητσιοςΟ Γιάννης Μιχαλήτσος δεν πήγε στην προπόνηση της ομάδας στο Νέο Ρύσιο κι ενημέρωσε τους διοικούντες τον Άρη ότι παραιτείται από τη θέση του προπονητή.

«Αν είμαι εγώ το πρόβλημα της ομάδας, να φύγω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μιχαλήτσος στους ανθρώπους της διοίκησης, μετά τα όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (06/03) στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών Άρη. Οι ιθύνοντες των «κίτρινων» έκαναν δεκτή την παραίτηση του Μιχαλήτσου, ο οποίος δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας η οποία ξεκίνησε στις 11:00, κάνοντας σαφές ότι έθεσε εαυτόν εκτός Άρη.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς αναζητούν προπονητή, έχοντας εισπράξει ήδη δυο αρνητικές απαντήσεις. Η πρώτη από τον Νίκο Κωστένογλου, σύμφωνα με πληροφορίες, κι η δεύτερη από τον Τάκη Λεμονή. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δεν ήταν βέβαια… κάθετα αντίθετος στην πρόταση του Άρη, όμως δεν φαίνεται «ζεστός» να αναλάβει σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Όπως έγινε γνωστό, βρίσκεται στο εξωτερικό και από το περιβάλλον του προκύπτει πως δεν έχει επαφή με τους «κίτρινους», ενώ ενημέρωσε πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα.

Την προπόνηση της ομάδας πάντως έκαναν σήμερα ο Νίκος Βλάχος και ο Αλέξανδρος Γιώρης οι οποίοι θα καλύψουν το κενό του Γιάννη Μιχαλήτσου μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected