Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Στέφεται πρωταθλήτρια στα Γρεβενά!

SAM_3066Μετά τη νίκη της στην Κατερίνη επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με σκορ 1-2 η πρωτοπόρος Κοζάνη έφτασε τους 40 βαθμούς έναντι 32 βαθμών του Μακροχωρίου, που έχασε στην έδρα του από τον ΑΟ Κάστωρ. Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα του Μακροχωρίου θα κάνει το προγραμματισμένο της ρεπό.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται μόνο ένα βαθμό στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους για να αναδειχθούν και μαθηματικά πρωταθλητές του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος 2012-13.

Την ερχόμενη Κυριακή 10-3-2013 η Κοζάνη αγωνίζεται στο γήπεδο Κνίδης Γρεβενών απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας ομάδα των Γρεβενών Αεράτων, σ’ ένα παιχνίδι όπου οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να πανηγυρίσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Τα Γρεβενά Αεράτα, που ιδρύθηκαν το 2007 από τον Νίκο Μπαλοδήμο, συναντήθηκαν για πρώτη φορά με την Κοζάνη την περυσινή σαιζόν 2011-12 στα πλαίσια του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Στις 8-4-2012, για την 22η αγωνιστική, τα Αεράτα κέρδισαν με 1-0 την Κοζάνη στο γήπεδο Γρεβενών με γκολ του Θωμά Λάλλου στο 12′.  Ήταν η δεύτερη νίκη των Αεράτων επί της Κοζάνης την ίδια σαιζόν καθώς οι Γρεβενιώτες είχαν κάνει την έκπληξη στο ΔΑΚ Κοζάνης στον πρώτο γύρο νικώντας με 0-1.

Ο Γιάννης Παρασκευάς δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Καραμπατζάκη και τον τραυματία Τζερεμέ, ενώ αμφίβολος να αγωνιστεί είναι ο Ντεμιράι.

Ο Μακεδονικός, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και το εμφατικό 6-0 με αντίπαλο τον Παναργειακό, στο δεύτερο σερί εντός έδρας φιλοξενεί την Κυριακή στο ΔΑΚ τον Πυρσό Γρεβενών. Οι παίκτες του Γιώργου Παπακώστα με ανεβασμένη την ψυχολογία έχουν δύσκολο έργο και θα επιδιώξουν με νέα καλή εμφάνιση να προσθέσουν ακόμα μία νίκη απέναντι στη δυνατή, έμπειρη και ιστορική ομάδα του Πυρσού Γρεβενών. Στον πρώτο γύρο ο Πυρσός στην έδρα του είχε πάρει δύσκολα το τρίποντο 1-0 με γκολ του Κουτσομήτρου στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Ο κ. Παπακώστας δε θα έχει στη διάθεσή του τον Κυπίρτογλου ενώ επιστρέφει ο Νικολάου και ο Τσαμπούρης.

*Γιώργος Κατσίκας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected