Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – ΟΦΗ Κ20 1-0

βεροια κ20-οφη κ20

Νίκη μετά από καιρό για τη “Βασίλισσα”, η οποία επικράτησε χθες του ΟΦΗ στο Ενωσιακό Γήπεδο Παλατιτσίων με 1-0. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου, χωρίς να κάνει τη σπουδαία απόδοση, πήρε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζει την προσπάθεια στο φετινό πρωτάθλημα των Κ20.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητες, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε δυνατές μονομαχίες αλλά και πολλά λάθη. Οι γηπεδούχοι είχαν μία ελαφρά υπεροχή στο πρώτο μέρος και σε μία από τις λιγοστές φάσεις του πρώτου 45λεπτου κατάφερε να προηγηθεί με τον Μάνο στο 32′.

Στο δεύτερο μέρος ήταν οι σειρά των Κρητικών να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να βγει με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Βασιλειάδη. Οι “ασπρόμαυροι” κατέγραψαν δύο καλές ευκαιρίες στο διάστημα αυτό, όμως στο τέλος “μίλησε” η κούραση των παικτών και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τη Βέροια νικήτρια και τον ΟΦΗ να επιστρέφει στο Ηράκλειο χωρίς το θετικό αποτέλεσμα.

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Παπαγεωργίου, Τσιλόπουλος (46′ Στασινόπουλος), Ουνγιαλίδης, Σιμηχανίδης, Σίμος Ε., Ντόγος, Λίτσι (46′ Παρσόπουλος), Μάνος, Κουκουράκης, Χαραλαμπίδης (63′ Μουρατίδης).

ΟΦΗ Κ20 : Γιαγκιόζης, Κουκάκης, Αδαμάκης, Φάζος, Δαμιανάκης, Παπαδιός, Κολλιακουδάκης, Μπολάκης, Βλαχάκης (69′ Καστελλιανάκης), Ρουμελιώτης (58′ Κωνσταντίνου), Ροβίθης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected