Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Αναγέννηση Επανομής (2-2) Βασικός ο Ταταρίδης

γιαννιτσα φαση2Στο ισόπαλο 2-2 έμεινε η Αναγέννηση Γιαννιτσών η οποία φιλοξένησε την Αναγέννηση Επανομής χάνοντας την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις.

Στους δέκα βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στη Football League 2 βρίσκεται πλέον η Αναγέννηση Γιαννιτσών μετά το ισόπαλο 2-2 που παραχώρησε στην ουραγό Αναγέννηση Επανομής.

Σίγουρα, αυτή η απόσταση είναι αρκετά μεγάλη, ωστόσο αν είχε φτάσει στη νίκη θα μπορούσε να είναι ακόμα περισσότερο ήρεμη για τη συνέχεια. Στο 20’ ο Καρακάσογλου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους, ήρθε στο 52’. Ο Ζόσουα Σίλβα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Η ομάδα των Γιαννιτσών πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ στο 66’ όταν ο δανεικός από τη Βέροια Άρτσε με σουτ έστειλε πρώτα την μπάλα στο δοκάρι και μετά στα αντίπαλα δίχτυα.

Το προβάδισμα αυτό δεν έμεινε για πολύ όμως, καθώς δέκα λεπτά αργότερα ο Νταβίντ Σίλβα με ωραία εκτέλεση φάουλ έκανε το τελικό 2-2, δίνοντας βαθμό ελπίδας στην ομάδα του.

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Λαμπάκης, Βλαχόπουλος, Χατζόγλου, Γκαρακλίδης, Σπαθάρας, Σερέτης, Καρλόπουλος, Άρτσε, Καπνίδης (64’ Σιδηρόπουλος), Καρακάσογλου, Ζαγοριανός (49’ Χαρμάνας).
Αναγέννηση Επανομής : Ταταρίδης, Γκλάμοσακ, Κουλίδης (60’ Τζανδάρης), Μπέκα (71’ Νταβίντ Σίλβα), Τοπούζης, Σαμουηλίδης, Ζόσουα Σίλβα, Παπαστεργίου (67’ Μπαλασάς), Σικαλόπουλος, Νταντάμης, Αναστασίου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected