Γ Εθνική / Τοπικά

Δ’ Εθνική (3ος όμιλος) – Το μενού της 20ης αγωνιστικής

Τα πάντα έχουν κριθεί στον 3ο όμιλο της Δ΄Εθνικής και απομένει πλέον αν δούμε την κατάταξη των 11 μονομάχων στο φετινό πρωτάθλημα. Τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει, με την αυριανή 20η αγωνιστική να αποτελεί μία ευκαιρία για τους προπονητές των ομάδων να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα.

Η πρωταθλήτρια και μαθηματικά Κοζάνη υποδέχεται τα Λευκάδια στο ΔΑΚ της πόλης, με μοναδικό πλέον στόχο την διατήρηση του αήττητου αλλά και του εντυπωσιακού παγκόσμιου ρεκόρ με τα μόλις 2 γκολ παθητικό σε 18 αγώνες. Η ομάδα του Νίκου Παπανώτα, που παραμένει αήττητος στα τρία παιχνίδια που βρίσκεται στον “κυανόλευκο” πάγκο, μεταβαίνει στην Κοζάνη με στόχο την καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα.

Ο δεύτερος λόγω διαφοράς τερμάτων από το Μακροχώρι ΦΑΣ Νάουσα υποδέχεται στο ΔΑΚ τον Πυρσό Γρεβενών, με τις δύο ομάδες να…ανανεώνουν το ραντεβού τους και στη νέα Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική, που κατά πάσα πιθανότητα θα τους βρει στον ίδιο όμιλο. Ο Βασίλης Αργυρίου αναμένεται να χρησιμοποιήσει πολλούς νεαρούς και στο αυριανό παιχνίδι, ενώ και ο Σωτήρης Μαυροδήμος θα θελήσει να δει τους παίκτες που είχαν ελάχιστο ή καθόλου χρονο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

Το Μακροχώρι, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών αλλά και το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Οι “ασπρόμαυροι” υποδέχονται τον ουραγό Μακεδονικό Κοζάνης και το παιχνίδι αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Γιάννη Κερλίδη να δοκιμάσει νέα πρόσωπα. Το αυριανό παιχνίδι αποτελεί ένα πολύ δυνατό τεστ για τον Γιώργο Παπακώστα και τους παίκτες του, που προετοιμάζονται πλέον για τη νέα χρονιά, που θα τους βρει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης.

Στην Χλόη, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης της Καστοριάς, ο ΑΟ Κάστωρ υποδέχεται τα Γρεβενά Αεράτα, σε μία πολύ καλή ευκαιρία για τους δύο προπονητές να…πειραματιστούν. Πέτρος Τσούκλης και Νίκος Μπαλοδήμος θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρόσωπα και σχήματα, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ανοιχτό και με πολλά γκολ.

Τέλος, στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας, ο τοπικός Αχιλλέας υποδέχεται τον Παναργειακό Ορεστικού και στοχεύει στην επιστροφή στις επιτυχίες και τις καλές εμφανίσεις. Η ομάδα του Δημήτρη Παπούλα  έφτασε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στόχος για την ομάδα της Πιερίας το καλύτερο πλασάρισμα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Τόσο η ομάδα του Βαγγέλη Σιώμου όσο και οι “κιτρινόμαυροι” προετοιμάζονται για τους τελικούς της ΕΠΣ Καστοριάς και ΕΠΣ Πιερίας αντίστοιχα, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη 20/2, ο μεν Παναργειακός αντιμετωπίζει την ΑΕ Γραμμοχωρίων, ενώ ο Αχιλλέας την περσινή πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής, Ακαδημία Πλαταμώνα.

Ας δούμε το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής, που λόγω του 3ημέρου της Καθαράς Δευτέρας, διεξάγεται αύριο Σάββατο 16/3 στις 16.00μμ (μέσα στην παρένθεση η θέση της ομάδας στη βαθμολογία και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΑΟ Κάστωρ (5) – Γρεβενά Αεράτα (11)

Κοζάνη (1) – Λευκάδια (4)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (6) – Παναργειακός Ορεστικού (9)

Μακροχώρι (3) – Μακεδονικός Κοζάνης (10)

ΦΑΣ Νάουσα (2) – Πυρσός Γρεβενών (7)

Ρεπό : ΑΕ Αλεξάνδρειας (8)

δείτε εδώ τα πλήρη στατιστικά του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected