Κατηγορίες
Παιδικό Ημαθίας

Ημιτελικά Παιδικού Πρωταθλήματος – Οι αυριανοί πρώτοι αγώνες

484925_10200885504925052_436687638_nΏρα ημιτελικών για το Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας και οι τέσσερις μονομάχοι ετοιμάζονται για τους πρώτους αγώνες που θα διεξαχθούν αύριο στις 11.00πμ. Τα παιχνίδια πλέον αποκτούν ξεχωριστό ενδιαφέρον και αναμένεται να παρακολουθήσουμε τέσσερις αμφίρροπους αγώνες στη φάση που βρισκόμαστε.

Στο γήπεδο της Κουλούρας, η ομάδα του Μανώλη Γιοβανόπουλου υποδέχεται τον Νηρέα Βέροιας, σε ένα παιχνίδι που προβλέπεται συναρπαστικό. Στα προημιτελικά ο ΠΑΟ απέκλεισε τον ΦΑΣ Νάουσα με νίκη 2-0 εντός και ισοπαλία 3-3 εκτός, ενώ η ομάδα του Τόλη Χατζάρα τον Αλιάκμων Νησελίου, μετά από δύο δραματικά 90λεπτα, ενώ στον επαναληπτικό χρειάστηκε η ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι για να πάρουν οι “ερυθρόλευκοι” την πρόκριση.

Στο άλλο παιχνίδι η πολύ δυνατή ομάδα του ΓΑΣ Βέροια υποδέχεται στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας την Ακαδημία Βέροιας, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από την εντυπωσιακή πρόκριση επί του Μακροχωρίου με δύο νίκες (2-1, 4-0). Οι φιλοξενούμενοι στα προημιτελικά απέκλεισαν τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, ανατρέποντας το εκτός έδρας 3-2 με νίκη στη Ραχιά 2-0.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης, με τους επαναληπτικούς να διεξάγονται σε μία εβδομάδα :

(Γήπεδο Κουλούρας) ΠΑΟ Κουλούρας – Νηρέας Βέροιας

(Γήπεδο Αγίας Μαρίνας) ΓΑΣ Βέροια – Ακαδημία Βέροιας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected