Κατηγορίες
Παιδικό Ημαθίας

ΠΑΟ Κουλούρας – Νηρέας Βέροιας 2-2

CIMG3465Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, αντάξιο της φάσης στην οποία βρίσκεται το Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας, παρακολουθήσαμε σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Κουλούρας. ΠΑΟ και Νηρέας διαφήμισαν το ποδόσφαιρο και πρόσφεραν θέαμα στους 50 περίπου συγγενείς ως επί τω πλείστον των παιδιών που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα βαρύς και σκληρός λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες, αλλά οι 22 ποδοσφαιριστές δεν πτοήθηκαν και αγωνίστηκαν εξαιρετικά.

Οι δύο προπονητές, Μανώλης Γιοβανόπουλος και Τόλης Χατζάρας παρέταξαν τις ομάδες τους χωρίς σκοπιμότητες και το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, προηγήθηκαν στο 11′ με τον Νικολόπουλο, όμως στη συνέχεια έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους και το παιχνίδι απέκτησε πολύ καλό ρυθμό. Οι “ερυθρόλευκοι” πίεσαν ψηλά και στο 28′ μετά από κλέψιμο στο χώρο του κέντρου, ο Χαλβατζής βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσιφλίδη και με λόμπα έκανε το 1-1.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν το σκορ ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να έχουν μοιρασμένη υπεροχή. Το ξεκίνημα όμως του δευτέρου μέρους ανήκει στον Νηρέα, ο οποίος πέτυχε την απόλυτη ανατροπή στο 52′ μετά από πολύ ωραία προσπάθεια και τελείωμα του Τσιούχα. Η αρνητική τροπή που πήρε ο αγώνας για τον ΠΑΟΚ δεν πτόησε όμως τους παίκτες, με τον Μανώλη Γιοβανόπουλο πλέον να ρισκάρει και να ζητά να βγει η ομάδα στην επίθεση. Στο 60′ ο Νικολόπουλος και πάλι θα πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ στην αντεπίθεση, που άφησε “άγαλμα” τον Σαφαρίκα, ισοφαρίζοντας σε 2-2 (δείτε σε βίντεο αργότερα).

Στα υπόλοιπα 20 λεπτά του αγώνα, ο ρυθμός έπεσε χαρακτηριστικά, με τους παίκτες του Τόλη Χατζάρα να προσέχουν πιο πολύ την άμυνα τους, αφού το σκορ δίνει πλέον περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση στον επαναληπτικό του ερχόμενου Σαββάτου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν με αξιώσεις στην επίθεση, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα και πλέον θα πρέπει να νικήσει στο Ενωσιακό Γήπεδο σε μία εβδομάδα για να πάρει την πρόκριση στον τελικό της 7ης Απριλίου.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Αργυρίου.

Συνθέσεις

ΠΑΟ Κουλούρας : Τσιφλίδης, Νεστορόπουλος, Παντέλογλου, Παπαδόπουλος, Καρύδας (55′ Λαφτσίδης), Νικολόπουλος, Ιωάννου, Τσιλόπουλος (70′ Χαραλαμπίδης), Μελιόπουλος, Τερζής, Δελημάνης.

Νηρέας Βέροιας : Σαφαρίκας, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Δημούλτσης, Νικολόπουλος, Αντωνιάδης, Τσιούχας, Στυλίδης, Λιόλιος, Χαλβατζής (75′ Φιλιππίδης), Ντουμάνης (60′ Κατσιγιαννόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected