Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης (2-0) Βασικός ο Διούδης

γιαννινα φασηΒήμα για Ευρώπη έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε 2-0 του Άρη, ενώ τα δοκάρια σταμάτησαν τη φιλοδοξία των «κίτρινων» για το πρώτο φετινό «διπλό».

Οι Γιαννιώτες κατάφεραν να σκοράρουν με τον Ιλιτς στο 24’ και τον Κοροβέση στο 64’, με τον Ντε Βινσέντι να δημιουργεί και τα δύο γκολ, ενώ ο Άρης είχε τρία δοκάρια, δύο με τον Αγκάνθο (9’, 40’) και ένα με τον Γιαννιώτα (81’), που του στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

Καλό ρυθμό είχε από το ξεκίνημα το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος στους «Ζωσιμάδες» ήταν πάλι καλός. Ο ΠΑΣ απείλησε στα πρώτα λεπτά με κεφαλιά του Λίλα στο 6’ και σουτ του Γεωργίου στο 7’, ενώ στο 9’ εκτέλεση φάουλ του Αγκάνθο σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μπαμπανιώτη. Στο 24’ ο Ντε Βινσέντι έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Ιλιτς, αυτός μπήκε στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Διούδη για το 1-0 του ΠΑΣ. Οι «κίτρινοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 40’ είχαν νέο δοκάρι σε κεφαλιά του Αγκάνθο, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Μπαμπανιώτη. Στο 41’ ο Διούδης νίκησε τον Γεωργίου σε τετ-α-τετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι διατήρησε τον καλό του χαρακτήρα, ειδικά μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Στο 63’ο Άρης ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κολοβέτσιου πάνω στον Γιαννιώτα, αλλά ο Σπάθας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Και στο επόμενο λεπτό, ο Ντε Βινσέντι έβγαλε τη σέντρα και ο Κοροβέσης ανάμεσα σε δύο παίκτες του Άρη με το… στήθος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0 για τον ΠΑΣ. Οι «κίτρινοι» αύξησαν την πίεσή τους στη συνέχεια, ενώ οι γηπεδούχοι απειλούσαν με αντεπιθέσεις. Η ατυχία με τα δοκάρια τρίτωσε για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου. Στο 81’ ο Διαμαντάκος έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Μπαμπανιώτης, ενώ στη συνέχεια ο Γιαννιώτας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μπαμπανιώτης, Πάντος (90’ Ντάσιος), Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Λίλα, Γεωργίου, Ντε Βινσέντι (85’ Βίλα), Κοροβέσης, Ίλιτς (90’ Κεϊτά)

Άρης: Διούδης, Καζναφέρης, Ζαραδούκας, Παπαζαχαρίας, Ηρακλής (72’ Αγγελούδης), Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Τριανταφυλλάκος (57’ Σουνάς), Αγκάνθο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected