Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
K20 - K17 - K15

ΑΕΚ Κ20 – Βέροια Κ20 2-0

Ένα αρκετά μοιρασμένο παιχνίδι, από το οποίο η “Βασίλισσα” άξιζε το θετικό αποτέλεσμα διεξήχθη στο γήπεδο Καπανδριτίου απ’ όπου και οι φωτογραφίες που βλέπετε. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως το ματς έγινε παρουσία πολλών μάνατζερ, που εξέφρασαν τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες της Βέροιας, ενώ σημειώσανε αρκετά στοιχεία στο μπλοκάκι τους.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο ρυθμός ήταν μέτριος, με τη Βέροια να προσπαθεί να διαξυλάξει κυρίως τα νώτα της και την ΑΕΚ να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να ξεκινά με διάθεση να επιτεθεί. Οι αμυντικοί της “Βασίλισσας” βρέθηκαν σε καλή μέρα και μόνο στο διάστημα 35′-45′ όταν και ανέβασε την απόδοση του ο “δικέφαλος”, κινδύνεψε η εστία του Βόλτση, που όποτε χρειάστηκε δήλωσε “παρόν”.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε η ίδια με την ΑΕΚ να ρισκάρει λίγο περισσότερο και τη Βέροια να κρατά γερά αμυντικά, ενώ την ίδια ώρα ήταν κίνδυνος-θάνατος στις αντεπιθέσεις. Στο 70′ έγινε η φάση που ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ακυρώθηκε γκολ της “Βασίλισσας” ως οφ-σάιντ, απόφαση που ξεσήκωσε τους φιλοξενούμενους, που απόρησαν με την απόφαση.

Η φάση αυτή φαίνεται πως επηρέασε τους παίκτες του Στέφανου Γαϊτάνου και στο 76′ το αυτογκόλ του Σαρακατσιάνου έβαλε μπροστά τους “κιτρινόμαυρους” και το γκολ του πολύ καλό Νίκου Ξόμπλιου στο 83′ διαμόρφωσαν το τελικό 2-0.

Συνθέσεις

ΑΕΚ Κ20 : Παπουρτζής, Παπαδημητρίου, Νικολιάς (46’ Κέζος), Μάλτσι, Ερέκι, Αρέστη (89’ Μπαλτιμάς), Δημγκιόκας (70’ Ξόμπλιος), Βλάχος, Τσεβάς, Αργυρίου, Κοντίδης.

Βέροια Κ20 : Βόλτσης, Παπαγεωργίου, Ουνγιαλίδης, Σαρακατσιάνος, Σιμηχανίδης, Σίμος Ε. (70’ Πατσιαβούρας), Λίτσι (85’ Μουχτάρης), Κουκουράκης (88’ Αναστασιάδης), Τσόλκας, Στασινόπουλος, Χαραλαμπίδης.

Τάσος Παπαδόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected