Football League

Ηρακλής Ψαχνών VS Ηρακλής – Στην αποστολή ο Νατσούρας

ψαχνα φασηΗ «μάχη» των συνονόματων στα Ψαχνά (19:00, Onsports/OTE TV) κρίνει πολλά για την υπόθεση της ανόδου, με τους δυο αντιπάλους να θέλουν μόνο νίκη.

Για πρώτη φορά σε αγώνα που θα διεξαχθεί στην Εύβοια, δεύτερη στην ιστορία τους μετά το ματς του πρώτου γύρου στο «Καυτανζόγλειο», ο Ηρακλής Ψαχνών θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και να παραμείνουν ανάμεσα στα φαβορί για την απευθείας άνοδο στη Super League.

Ματς τριάδας λένε στα Ψαχνά

Ο Γιώργος Βαζάκας έχει χαρακτηρίσει αγώνα… τριάδας το παιχνίδι με τον «γηραιό» και θέλει από τους παίκτες του να βρουν ρυθμό από τον κόσμο της ομάδας ο οποίος αναμένεται να βρεθεί ξανά στο πλευρό τους, για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να είναι ξανά ανάμεσα στα φαβορί για την απευθείας άνοδο στη Super League.

Ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών μετράει επιστροφές, αφού πήραν τις απαραίτητες «ανάσες» που ήθελαν οι Βίκτορ Πούλγκα και Πέδρο Μπαράνκος, με τους Θανάση Ρεπετσά και Άγγελο Σικαλιά να είναι επίσης στην αποστολή αφού εξέτισαν τις ποινές τους. Το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα είναι αυτό του τιμωρημένου Γεράσιμου Χαϊκάλη, ενώ εκτός έμεινε και ο Πάβλι Βανγκέλι για λόγους τακτικής.

Η αποστολή του Ηρακλή Ψαχνών

Γ. Σικαλιάς, Τόλιος, Λαμπρόπουλος, Δήμου, Μήτσης, Ρούτσης, Πλάτανος, Ζουλιώτης, Μπακομήτρος, Λιόσης, Γέσιτς, Ογιαρμπίντε, Σέγκος, Αμέντολα, Στεπάνοβιτς, Γκέρσον, Ρεπετσάς, Πούλγκα, Μπαράνκος, Α. Σικαλιάς.

Με νέα πρόσωπα ο «γηραιός»

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν μετέχουν οι τραυματίες Φερνάντεζ, Τούνι, οι τιμωρημένοι Γ. Παληγεώργος και Σαββίδης, αλλά και ο ανέτοιμος Γεωργίου, όπως και ο Παπαστεριανός.

Η αποστολή του Ηρακλή

Βοσνιάδης, Χουάντερσον, Σιατραβάνης, Τσερκέζος, Ισαάκ, Ντατίδης, Τάι, Χιονίδης, Κραγιόπουλος, Παληγεώργος Χ., Στεφανίδης, Λόπεθ, Νατσούρας, Κιρόφσκι, Σουλίδης, Νατσιόπουλος, Ουκάρ, Βουτσιάς, Βαγγελόπουλος, Αλεξίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected