Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Έφυγαν οι διεθνείς

βεροια φαση1Από σήμερα θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις της Βέροιας, καθώς οι παίκτες είχαν διήμερο ρεπό, ενώ αναχώρησαν για τις εθνικές τους οι διεθνείς του ρόστερ.

Συγκεκριμένα, τρεις παίκτες με διεθνείς υποχρεώσεις διαθέτει η «Βασίλισσα του Βορρά» και αυτοί έφυγαν, προκειμένου να αγωνιστούν σε παιχνίδια για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου 2014.

Ο Κάρλο Κόστλι πήγε στην Ονδούρα για τα ματς με Μεξικό (22/03, εντός) και Παναμά (26/03, εκτός), ο Φράντζ Μπερτίν στην Αϊτή για να αγωνιστεί κόντρα στο Ομάν (20/03, εντός) και στον Άγιο Δομίνικο (22 & 26/03) και τέλος ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς βρίσκεται ήδη στην Κύπρο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ελβετία (21/03).

Και όσοι το έχουν ξεχάσει, ο Ντομπρασίνοβιτς αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τη Βέροια, ωστόσο ακόμη δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των ημερών.

Η προετοιμασία της ομάδας του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για τον οριακό αγώνα με την Κέρκυρα θα ξεκινήσει την Τρίτη. Ο Ολαϊτάν είναι τραυματίας και θα εκτιμηθεί η κατάστασή του, ενώ ο Σνάουτσνερ αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Τέλος, ο Καλί θα ακολουθήσει και αυτή την εβδομάδα ατομικό πρόγραμμα και από την επόμενη θα ανεβάσει ρυθμούς, έχοντας αρκετές πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με την Κέρκυρα, ενώ ο Μπαργκάν συνεχίζει να πονά στο γόνατο και το ιατρικό επιτελείο έχει πέσει πάνω του για την αποθεραπεία του.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected