Κατηγορίες
Basket

Δημήτρης Γκίμας : “Θα ανέβουμε στην Α2”

γκιμας2Την πεποίθησή του πως ο Φίλιππος Βέροιας θα καταφέρει να εξασφαλίσει την άνοδό του στην Α2 εξέφρασε ο Δημήτρης Γκίμας.

Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ανέφερε μετά την άνετη εντός έδρας νίκη επί των Μαχητών Δόξας Πεύκων: «Παίξαμε με μία από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας, που θα μπορούσε να είναι και ψηλότερα στη βαθμολογία. Το παιχνίδι το αντιμετωπίσαμε καθ’ όλη την εβδομάδα με σοβαρότητα. Στο πρώτο μέρος, βέβαια, είχαμε σημαντικό πρόβλημα στα αμυντικά ριμπάουντ. Είχαμε ανατάραξη από την προηγούμενη ήττα με τον Ιωνικό Ν.Φ., αλλά όπως έχω τονίσει κι άλλη φορά το ροστερ της ομάδας μας είναι τόσο καλό, με εμπειρία σε τέτοιες δυσκολίες και μπόρεσε να το αντιμετωπίσει με κύριο όπλο την άμυνά μας. Έχουμε κάποιο πρόβλημα με τη θέση «4», η οποία καλύφθηκε από τον Μπρόζο. Η ομάδα θέλει να ανέβει στην Α2 και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Τάσου Κασαμπαλή, ο οποίος ανέφερε ανέφερε: «Υπήρχε νευρικότητα από την αρχή του παιχνιδιού λόγω της θέσης μας στη βαθμολογία, αλλά και της ήττας μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πιστεύω ότι η ομάδα θα συνέχισε με αυτό το ρυθμό, θα παραμείνει πρώτη και στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α2». Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπρόζος δήλωσε: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το συγκεκριμένο έπρεπε να το κερδίσουμε και κάθε παιχνίδι από εδώ και δεν μπορούμε να το χάνουμε, ειδικά μέσα στην έδρας μας, αν θέλουμε να στεφτεί η ομάδα πρωταθλήτρια».

*filipposbc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected