Κατηγορίες
Basket

Πανελευσινιακός – Παναθηναϊκός (59-77) Τρεις πόντους ο Τσαρτσαρής

παναθηναϊκός μπασκετ1Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ελευσίνας με 59-77 σε ένα ματς που δεν χρειάστηκε να φορτσάρει και πλέον… φουλάρει για την Ρεάλ.

Ο Παναθηναϊκός αφού στο δεύτερο ημίχρονο αποφάσισε να βγάλει την… μάσκα του κακού του προσώπου, ήθελε δέκα λεπτά για να.. τελειώσει τον Πανελευσινιακό. Οι «πράσινοι» επικράτησαν της ομάδας της Ελευσίνας με 59-77  και πλέον μπαίνουν σε ρυθμούς Ρεάλ, αφού την Πέμπτη το βράδυ δίνουν τον μεγαλύτερο… τελικό της σεζόν στην Ευρωλίγκα. Μέχρι στιγμής. Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό απόψε ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης που τελείωσε το ματς με 20 πόντους και 6/7 τρίποντα , ενώ πολύ καλός ήταν και ο Βασίλης Ξανθόπουλος που είχε 10 ασίστ.

Κάτι η Καθαρά Δευτέρα, κάτι ο αγώνας με τη  Ρεάλ Μαδρίτης την προσεχή Πέμπτη στην Ισπανία, φαίνεται πως… έκαναν το μυαλό των «πράσινων» να είναι… αλλού. Το ξεκίνημα των παικτών του Αργύρη Πεδουλάκη στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό ήταν το χειρότερο δυνατό, αφού οι παίκτες του «τριφυλλιού» ήταν πολύ νωθροί και χαλαροί με αποτέλεσμα να δώσουν… δικαιώματα στους γηπεδούχους.

Δεκάλεπτα: 18-19, 33-39, 42-59, 59-77

Πανελευσινιακός : Νίκου 5, Παπανικολόπουλος 7, Παπανικολάου 2, Διμακός 3, Γκίμπσον, Μαγκουνής 15, Λιακόπουλος 3, Δεληγιάννης, Τσάκος 4, Μαντζιώρης 2, Αβραμίδης 2, Ιζιόκου 14

Παναθηναϊκός : Σχορτσανίτης 5, Μπράμος, Ματσιούλις 9, Ούκιτς 5, Λάσμε 4, Τσαρτσαρής 3, Διαμαντίδης 20, Γκιστ 13, Μπανκς 5, Ξανθόπουλος 6, Γιαννόπουλος 7, Σκορδίλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected