Basket

Δημήτρης Γκίμας : “Σταρ όλη η ομάδα”

γκιμας1Για δικαίωση του σχεδιασμού έκανε λόγο ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας μετά το σπουδαίο «διπλό» επί του Στρατωνίου.

Οι Βεροιώτες πέρασαν νικηφόρα από το κλειστό της Αρναίας και διατήρησαν τη θέση τους στην κορυφή του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής. Ο Δημήτρης Γκίμας, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εξήγησε πως πήραν δίκαιη νίκη σε ένα κομβικό παιχνίδι, ωστόσο τίποτα δεν έχει εξασφαλιστεί μέχρι στιγμής. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την εκτός έδρας νίκη επί του Στρατωνίου: «Πρόκειται για μεγάλη νίκη για το Φίλιππο. Κερδίσαμε δίκαια ένα κομβικό παιχνίδι, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Χρειαζόμαστε δύο νίκες για να κατοχυρώσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2. Πιστεύω, όμως, ότι δικαιώθηκε ο σχεδιασμός μας γιατί σε εμάς «σταρ» δεν είναι κανένας μόνος του, «σταρ» είναι όλη η ομάδα».

Για την παρουσία φιλάθλων τους στην Αρναία: «Θέλω για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας ακολούθησε μέχρι εδώ, μακριά από την έδρα μας. Τους καλούμε να γεμίσουμε το γήπεδο στα εναπομείναντα παιχνίδια. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

*filipposbc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected