Basket

Φίλιππος Βέροιας – Ευχαριστήρια ανακοίνωση

φιλιππος βεροιας οπαδοιΕυχαριστήρια ανακοίνωση, τόσο για τους οργανωμένους φιλάθλους του όσο και για τη φιλοξενία του Στρατωνίου, εξέδωσε ο Φίλιππος Βέροιας.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Γκίμα πέρασε νικηφόρα από το κλειστό της Αρναίας, έχοντας στο πλευρό του και την πολύτιμη συμβολή του κόσμου του. Οι διοικούντες τους Βεροιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν θερμά τόσο τους «Queen Boyz» για τη συμπαράστασή τους όσο και τους ομολόγους τους στο Στρατώνι για τη φιλοξενία.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους φιλάθλους

«Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας θέλει για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσει τους φιλάθλους και ιδιαίτερα τους «Queen Boyz» που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν στο κλειστό της Αρναίας συμπαραστεκόμενοι στο κρίσιμο παιχνίδι με το Στρατώνι, δημιουργώντας παράλληλα μια φανταστική ατμόσφαιρα. Η μεγαλειώδης και δυναμική παρουσία του κόσμου, παρόλη την ταλαιπωρία που υπέστη κατά τη διάρκεια μεταφοράς, εμψύχωσε παίκτες και προπονητές και συνετέλεσε τα μέγιστα στην επίτευξη της μεγάλης νίκης της ομάδας μας. Θέλουμε ακόμα δύο νίκες για να σιγουρέψουμε την άνοδό μας στην Α2. Ζητούμε από όλο το φίλαθλο κόσμο της Βέροιας να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο, να συμπαρίσταται και να στηρίζει με κάθε τρόπο τη μεγάλη αυτή προσπάθεια που καταβάλλουμε.  Η δουλειά που γίνεται καθημερινά στο γήπεδο από το προπονητικό τιμ και τους παίκτες είναι σκληρή και χρειάζεται τη συμπαράσταση όλων των φιλάθλων σε κάθε αγώνα. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο. Όλοι μαζί για την κορυφή!».

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση για το Στρατώνι

«Ευχαριστούμε παίκτες, προπονητές αλλά και τη διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Στρατωνίου για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και επίτευξη των στόχων τους».

*filipposbc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected