Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια VS Κέρκυρα – Η ειδησεογραφία ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα

βεροια-πανωνιος.1jpg

Βέροια

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είδε τους δυο ποδοσφαιριστές του να ανεβάζουν στροφές την Πέμπτη (28/03) και να συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες για να αγωνιστούν στο κρίσιμο ματς με την Κέρκυρα.

Τόσο ο Κενάν Μπαγκάν όσο κι ο Σιρίλ Καλί ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμών κι έχασαν προπονήσεις, ωστόσο από την Πέμπτη (28/03) έχουν αρχίσει κι ανεβάζουν ρυθμούς κάτι που έχει αυξήσει τις πιθανότητες συμμετοχής τους στον αγώνα με την Κέρκυρα την Κυριακή (31/03). Από εκεί και πέρα, δύσκολα θα είναι στο ματς αυτό ο Κώστας Μπάρμπας ο οποίος έχει ενοχλήσεις και θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Επίσης, ο Κάρλος Κόστλι δεν ήταν στην προπόνηση γιατί καθυστέρησε η πτήση της επιστροφής του από την Ονδούρα, κι αναμένεται την Παρασκευή (29/03) να προπονηθεί κανονικά.

Κέρκυρα

Η προετοιμασία της Κέρκυρας για τον αγώνα με τη Βέροια συνεχίστηκε και την Πέμπτη (28/03) με τον Γιάννη Παπακώστα να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική της ομάδας του.

Ο αγώνας με τη «βασίλισσα του Βορρά» είναι ίσως ο τελευταίος που μπορεί να πάρει η Κέρκυρα και να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για παραμονή στην κατηγορία. Ο τεχνικός των «Φαιάκων» στην προπόνηση που έγινε στον Πλάντραφο έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της τακτικής ενώ πριν αρχίσει το πρόγραμμα έδειξε στους παίκτες του βίντεο με τον τρόπο παιχνιδιού της Βέροιας για να τους αναλύσει τα δυνατά κι αδύνατα σημεία του προσεχούς αντιπάλου.

Από εκεί και πέρα, δεν έλειψαν κι οι απουσίες. Ο Άγγελος Ζουμπουλάκης λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και ο Νίκος Σκέμπης λόγω του τραυματισμού του στην ωμοπλάτη, δεν έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση, ενώ πιο χαλαρά προπονήθηκαν οι Ντιέγκο Λεόν και Στέλιος Ηλιάδης οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς. Η επόμενη προπόνηση της Κέρκυρας θα γίνει την Παρασκευή (29/03), το απόγευμα (16:00) στις εγκαταστάσεις του Ποταμού.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected