Super League 1

Κέρκυρα – Πονοκέφαλος…

κερκυρα φασηΜε την… τύχη τους τα έχουν οι άνθρωποι της Κέρκυρας, μια και σχεδόν σε καθημερινή βάση παρουσιάζονται νέα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει Βέροιας.

Οι Φαιάκες θα αντιμετωπίσουν την «Βασίλισσα του Βορρά» στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής και το παιχνίδι θεωρείται… τελικός, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Ιονίου για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Football League.

Ωστόσο, ο Γιάννης Παπακώστας δεν μπορεί να κάνει τα πλάνα του χωρίς προβληματισμούς, καθώς έχει να αντιμετωπίσει ουκ ολίγες απουσίες. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Σκέμπης έχει τεθεί εκτός, μια και υποφέρει από πρόβλημα στην ωμοπλάτη από την προπόνηση της Κυριακής, ο Δημήτρης Γιάντσης προέρχεται από θλάση και είναι στο στάδιο της επανένταξης στις προπονήσεις, ενώ ο Αντώνης Αθανασίου υποφέρει από διάστρεμμα και κάνει αγώνα δρόμου.

Σε αυτούς προστίθεται και ο Άγγελος Ζουμπουλάκης, ο οποίος βρίσκεται στο Ναύπλιο, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια για να μετέχει στις προπονήσεις, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα.

Ωστόσο, από την Τετάρτη (27/3) ο Γιάννης Παπακώστας έχει ακόμα τρεις λόγους για να «πονοκεφαλιάζει». Ο λόγος γίνεται για τους Στέλιο Ηλιάδη, Ντιέγκο Λεόν και Μιχάλη Μπουκουβάλα, οι οποίοι δεν κατάφεραν να προπονηθούν.

Συγκεκριμένα, οι δύο πρώτοι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ ο Μπουκουβάλας ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση της Πέμπτης, στις 16:30 στον Ποταμό.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected