Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Αγώνες Κυριακής – Δείτε τι έκαναν οι Ημαθιώτες παίκτες

μπαλα4Δείτε στον παρακάτω πίνακα τους Ημαθιώτες παίκτες που αγωνίστηκαν με τις ομάδες τους στους χθεσινούς αγώνες :

Όνομα

Ομάδα

Αγώνας

Χρ.Συμ.

Σχόλιο

Σωκράτης Διούδης

Άρης

Άρης – Πανθρακικός

0-0

90 λεπτά

Το τελικό 0-0 ήταν θετικό μόνο για την ομάδα της Κομοτηνής, καθώς κατάφερε να παραμείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας και σχετικά πιο εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος συγκριτικά με τον Άρη.

Στέλιος Μαραγκός

Καβάλα

Καβάλα – Απόλλων Σμύρνης 1-3

78 λεπτά

Ασταμάτητη η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, πέρασε κι από το Ανθη Καραγιάννη δείχνοντας χαρακτήρα στα δύσκολα σημεία, όντας πλέον μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.

Θανάσης Γεωργίου

Φωκικός

Φωκικός – Εργοτέλης 2-1

90 λεπτά

Οι Κρητικοί αν και προηγήθηκαν στο 35’ με τον Μπουχαλάκη δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, καθώς ο Λουκίνας με δυο γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Άμφισσας.

Σάββας Ταταρίδης

Αναγέννηση Επανομής

Παναχαϊκή – Αναγέννηση Επανομής 1-0

90 λεπτά

Σημαντικό προβάδισμα από τις θέσεις του υποβιβασμού κατάφερε να πάρει η Παναχαϊκή η οποία φιλοξενώντας την Αναγέννηση Επανομής πήρε δύσκολα τη νίκη με 1-0 που της δίνει την ευκαιρία να δει με μεγαλύτερη ηρεμία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αλέξανδρος Παπατζίκος

Αναγέννηση Επανομής

Παναχαϊκή – Αναγέννηση Επανομής 1-0

90 λεπτά

Θανάσης Μουλόπουλος

Λεβαδειακός

Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-0

90 λεπτά

Άγευστο 0-0 στη Λειβαδιά με τον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ να παίρνουν από ένα βαθμό στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Κώστας Τσαρτσαρής

Παναθηναϊκός (μπάσκετ)

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός

63-56

2 πόντους

Δημήτρης Ντούφας

SKODA Ξάνθη Κ17

SKODA Ξάνθη Κ17 – Κέρκυρα Κ17

4-1

15 λεπτά

Άνετη ήταν και η νέα επικράτηση επί της Κέρκυρας για την SKODA ΞΑΝΘΗ την Κυριακή το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε από το χατ τρικ του Μελισσόπουλου (2’, 49’, 76’) και από το γκολ του Μπαντάκ (81’) ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 88’ με τον Νόκα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ραφαήλ Σούκιας

Ολυμπιακός Κ20

Ολυμπιακός Κ20 – ΠΑΟΚ Κ20  0-1

18 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το διπλό από την έδρα του Ολυμπιακού για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας των Νέων χάρη στο γκολ του Κουλούρη στο 86ο λεπτό. Με αυτή τη νίκη ο «Δικέφαλος του Βορρά» πλησίασε τους Πειραιώτες που παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Ατρόμητο, στους τέσσερις βαθμούς (50 έναντι 54).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected