Κατηγορίες
Super League 1 - Διαιτησία

Κέρκυρα – Σκληρή ανακοίνωση για Δημητρόπουλο

δημητροπουλος«Πυρ και μανία» είναι με τον διαιτητή Αλέξανδρο Δημητρόπουλο οι «Φαίακες», με την ΠΑΕ Κέρκυρα να εκδίδει ανακοίνωση σε σκληρό ύφος και να καταλογίζει βαριές ευθύνες στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ για την παρουσία διαιτητών όπως του συγκεκριμένου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«… Καλοκαίρι 2011, υπόθεση «στημένων» αγώνων… Θρασύβουλος- Ηλιούπολη… Διαιτητής, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος… Μια κασέτα – βόμβα… Το όνομά του, εμπλεκόμενο…. Η παρέμβαση του Εισαγγελέα, Εμμανουήλ Αντωνακάκη… Δίωξη!

Πρωτόδικη αθώωση, αλλά ο Εισαγγελέας επιμένει… Έφεση! Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τη δέχεται… Τιμωρία; Αμ, δε! Αποστολή της υπόθεσης στην ΚΕΔ… Αθώωση και, Φεβρουάριο του ’12, στους πίνακες της Super League!

… Δεκέμβριος 2012, Πάτρα, Παναχαϊκή- Ολυμπιακός, Κύπελλο… Διαιτησία – μνημείο και λήξη στο 87’! Η «καρατόμηση» της ΚΕΔ… Από τη Super League εξαφανίζεται… Ώσπου, αίφνης, η ΚΕΔ τον επαναφέρει… Σε δύο εκτός έδρας ματς του ΑΟ Κέρκυρα… Τελευταίο, το σημερινό στη Βέροια… Το πέναλτι- ανέκδοτο… Η αποβολή του Στάμου… Η «καταδίκη»… Η βάναυση προσβολή της ποδοσφαιρικής νοημοσύνης…

Ε, και; Άντε, «καμπάνα» ως το τέλος της σεζόν… Και από του χρόνου, πρώτα ο Θεός, επιστροφή. Και, κ. Δημητρόπουλε, καλή επιτυχία…

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια περίπτωση – παράδειγμα, εξ όσων η UEFA θα εξέταζε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αξιότιμοι κύριοι της ΚΕΔ, ο ΑΟ Κέρκυρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο σας ευχαριστούν… Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε…»

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected