Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Οι μισές ομάδες με ελλειματικούς φακέλους!

επο4Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι μισές τουλάχιστον ομάδες της Super League έχουν καταθέσει ελλιπείς φακέλους στην ΕΠΟ και θα έχουν σοβαρό πρόβλημα στο να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν.

Η εφημερίδα Sportday είναι αυτή που αναφέρει πως ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ χρειάζεται να καταθέσουν εγγυητικές επιστολές ύψους 15 και 12 εκατ. ευρώ αντίστοιχα για να καταφέρουν να πάρουν άδεια και αναμένεται να υπάρξει αρκετή συζήτηση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα με το τέλος της χρονιάς.

Αυτό που αναφέρει το δημοσίευμα είναι ότι οι ομάδες που δεν θα έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, θα συμμετάσχουν μεν στο επόμενο πρωτάθλημα, έχοντας ωστόσο αρκετούς περιορισμούς στις κινήσεις τους. Σε περίπτωση, για παράδειγμα, που ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ δεν πάρουν άδεια, θα έχουν κάποιους περιορισμούς από την ΕΠΟ ως προς τις μεταγραφές τους.

Οι προβληματικές ομάδες θα μπορούν να πάρουν μόνο τέσσερις παίκτες πάνω από 24 ετών, όσους επιθυμούν κάτω από 24 ετών και να κάνουν τέσσερις ανανεώσεις συμβολαίων. Όσο για το πότε θα βγουν οι αποφάσεις για τις αδειοδοτήσεις, αυτό αναμένεται να γίνει μετά τα πλέι οφ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected