Κατηγορίες
Football League

Ανδρέας Πάτσης : “Δεν αντέχω άλλο…”

πατσης νικη βΟ μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου με δηλώσεις του υποστήριξε ότι δεν μπορεί να σηκώνει μόνος του όλο το οικονομικό βάρος της ΠΑΕ και κάλεσε φιλάθλους και παράγοντες να συνδράμουν στην προσπάθειά του και να μην εμφανιστούν μόνο… στη φιέστα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Πάτσης στον ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star FM:

«Το πρόβλημα είναι σοβαρό. Έχουμε μπροστά μας κάποιες μέρες μέχρι να καθαρογραφεί η απόφαση και να καλύψουμε την εγγυητική. Το ποσό είναι 56.000 ευρώ. Αν δεν το κάνουμε θα τιμωρηθούμε με πρόστιμο. Το βάρος είναι τεράστιο. Δεν έχουμε έσοδα και τα έξοδα είναι πολλά. Κόψαμε 930 εισιτήρια στον αγώνα με την Επανομή. Ο κόσμος δεν στηρίζει.

Δεν μπορώ να επωμίζομαι όλο το βάρος. Με τα ψέματα φτάσαμε ως εδώ, ενώ δέχομαι πόλεμο από παλιούς παράγοντες. Κανείς δεν βοηθά. Όλα βγαίνουν στη φόρα. ΙΚΑ, εφορία, παλιοί παίκτες ασκούν πολεμική εναντίον μας. Ως τον Ιούνιο οι υποχρεώσεις είναι πάνω από 2. εκ. ευρώ. Δεν έχουμε το περιθώριο να καλύψουμε τις ανάγκες μας. Δεν έχουμε τη συμπαράσταση που θα περιμέναμε. Έκανα το 80% όσων υποσχέθηκα, αλλά από λόγια χορτάσαμε. Δηλαδή πότε περιμένουν να έρθουν στο γήπεδο; Στη φιέστα μόνο; Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι για να πετύχουμε τον στόχο».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected