Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Super League 1

Καλή επιτυχία Γιάννη και Κώστα!

06Μία πολύ σημαντική μέρα ξημέρωσε για δύο ταλαντούχους παίκτες του Νηρέα Βέροιας! Ο λόγος για τους Γιάννη Μπλούκα και Κώστα Κωτσόπουλο που σε λίγη ώρα θα ταξιδέψουν για την ακριτική Ξάνθη, όπου και θα παραμείνουν για σύντομο χρονικό διάστημα, περνώντας από το μικροσκόπιο του προπονητή της Κ17 της SKODA, Κώστα Μπεδρελή. Οι δύο παίκτες, που δοκιμάστηκαν αμφότεροι και στην Κ17 του Ολυμπιακού αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Θυμίζουμε ότι στην Κ17 της Ξάνθης βρίσκονται άλλοι δύο Ημαθιώτες, ο Βασίλης Φασίδης και ο Δημήτρης Ντούφας, οι οποίοι έχουν καταφέρει να καθιερωθούν στο ρόστερ της ομάδας και ειδικά ο πρώτος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, όντας μάλιστα πρώτος σκόρερς στο φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετέχει και Βέροια.

Ο 15χρονος Γιάννης Μπλιούκας (23/8/1997) αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός, ενώ το χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι το ύψος του (1.88) που τον βοηθά στις τοποθετήσεις του στην άμυνα. Έχει βάρος 67 κιλά και προέρχεται από τα “σπλάχνα” της ομάδας.

Ο 16χρονος Κώστας Κωτσόπουλος (19/2/1996) αγωνίζεται επίσης ως αμυντικός, ενώ μπορεί άνετα να αγωνιστεί και στα χαφ. Το χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι η εξαιρετική του ντρίπλα αλλά και η πολύ καλή κίνηση με τη μπάλα στα πόδια. Έχει βάρος 58 κιλά και ύψος 1.73, ενώ είναι γιος του τερματοφύλακα του Αχιλλέα Νεοκάστρου Λάμπρου Κωτσόπουλου.

Το Imathia Sports News εύχεται στους δύο παίκτες καλή επιτυχία στην νέα πρόκληση της καριέρας τους και να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό γιατί πραγματικά το αξίζουν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected