Κατηγορίες
Football League

Ένα εξαιρετικό άρθρο του παλαίμαχου παίκτη και συναδέλφου πλέον Μπάμπη Πεϊδη

πειδης

Ένα πραγματικά αιχμηρό άρθρο δημοσίευσε στο pieriasport.gr ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πιερικού και συνάδελφος – συνεργάτης πλέον Μπάμπης Πεϊδης, με αφορμή την προσφυγή του Ντάνι προς την ΠΑΕ Πιερικός και σχολιάζοντας γενικά την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο :

“Άραγε τι να παίρνουν οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας όταν δε πληρώνεται ο πρώτος της σκόρερ και να καταθέτει προσφυγή???

Ο οποίος άνοιξε μια ακόμη τεράστια τρύπα στα στεγανά του καραβιού που λέγεται Πιερικός και μπάζει απο παντού, μιας και θα διεκδικήσει και σίγουρα θα πάρει τα δεδουλευμένα του αφού τον προφυλάσσει το διεθνές δίκαιο της UEFA.
Και πόσο να κάνουν οι παίκτες υπομονή, να μην τρώνε, να μην πίνουν, να μην κοιμούνται και να μην ξυπνάνε με αξιοπρέπεια όταν δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτήν??

Και συν των άλλων, να ακούν και κάθε Κυριακή τα μπινελίκια απο την κερκίδα… Ειλικρινά εκτός από τους τοπικούς παίκτες που ζούνε κι αυτοί την εξαθλίωση, δε βλέπω το λόγο γιατί να μείνουν μέχρι το τέλος οι υπόλοιποι.

Δε ξέρω με τις παρούσες συνθήκες πως μπορεί να τελειώσει αίσια η φετινή χρονιά και το χειρότερο, δε βλέπω να ξεκινάει για την ομάδα η επόμενη…

Λυπάμαι άν στεναχωρώ κάποιους αλλά δε μου αρέσει να στρουθοκαμηλίζω…”

Μπάμπης Πεΐδης
Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής

moserlx-gif-1
coffee-banner

Comments are closed for this post.

error: Protected