Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Βέροια – Φιλική ισοπαλία με Γιαννιτσά

βεροια φασηΙσόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό της Βέροιας με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που έγινε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο.

Χρέη προπονητή, μετά το διαζύγιο με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, εκτέλεσε ο Στέφανος Γαϊτάνος, που χρησιμοποίησε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής και παιδιά από την ομάδα Νέων.

Στο πρώτο μέρος, οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι και στο 28’ προηγήθηκαν με πλασέ του Παυλίδη, ενώ χάθηκαν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών ισοφάρισε σε 1-1 στο 45’, με ωραία κίνηση του Ημαθιώτη αμυντικού Βαγγέλη Τσιάμη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε λόγω των πολλών αλλαγών που έκαναν οι δύο προπονητές. Η Βέροια ήταν και πάλι καλύτερη και στο 76’ είχε δοκάρι με τον Μουχτάρη.

Βέροια : Κοτταρίδης, Μπερτίν, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Ντόγος, Παυλίδης, Βεργώνης, Χαραλαμπίδης, Ουνγιαλίδης, Κουκουράκης, Μοκάκε. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Βασιλειάδης, Παπαγεωργίου, Σίμος Ε., Σαρακατσιάνος, Στασινόπουλος Δ., Μουχτάρης, Τσόλκας, Στασινόπουλος Κ.

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Ζαχαριάδης, Καρπαθάκης, Γκαρακλίδης, Καρακάσογλου, Χατζόγλου, Αντρείνι, Λούκαρης, Σαπανίδης, Τσιάμης, Χαρμάνας, Καμπάνης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Καραογλανίδης, Αρβανιτόπουλος, Τσιλόγλου, Γιόγιος, Καραδήμος, Λυσίτσας, Χατζηστεφάνου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected