B ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – Μία εξαιρετική πρωτοβουλία για τον ποδοσφαιριστή

αφίσα σεμιναρίουΣε μία εξαιρετική από πολλές απόψεις πρωτοβουλία προχωρά η διοίκηση του Ολυμπιακού Νάουσας, συμβάλλοντας στην δημιουργία μιας πιο σφαιρικής άποψης για το ποδόσφαιρο μέσα από τις καταθέσεις των εμπειριών και γνώσεων επώνυμων ανθρώπων στο επάγγελμα και στην ιδιότητα τους.

Μπορεί το άθλημα ως ποδόσφαιρο να αποτελεί ένα είδος διασκέδασης (όσοι βέβαια μπορούν να το αντιμετωπίσουν με αυτό τον τρόπο…), όμως η ενασχόληση του από μικρή ηλικία απαιτεί μία επίπονη και ιδαίτερα δύσκολη διαδικασία. Η επιφανειακή αντιμετώπιση τις περισσότερες φορές από τους γονείς και η ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα, προκαλεί αφόρητη πίεση στον μικρό αθλητή και επίδοξο πρωταθλητή.

Για αυτές τις διαδικασίες και τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιριστή μέσα και έξω από την οικογένεια, θα μιλήσουν γνωστοί άνθρωποι στο επάγγελμα τους και γνώστες του αντικειμένου. Ομιλητές στην ημερίδα που διοργανώνει ο “ερυθρόλευκος” σύλλογος στο Πολιτιστικό Κέντρο Σχολή Αριστοτέλη θα είναι ο Προϊστάμενος του Τμήματος Διατροφής του Γ.Ν. Νάουσας κ. Θεοφάνης Κουτρούλιας, ο Ψυχολόγος – Επικοινωνιολόγος κ. Αχιλλέας Υφαντίδης, ο Ορθοπεδικός – Χειρούργος κ. Ιωάννης Γιαννούλης και ο προπονητής της Βέροιας Κ20 κ. Στέφανος Γαϊτάνος.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα το Σάββατο 18 Μαϊου και ώρα 18.00 με την είσοδο να είναι ελεύθερη για όλους. Την παρουσίαση και τη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα συντονίσει ο αρχισυντάκτης του Imathia Sports News και συντάκτης της Εφημερίδας “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ” Αργύρης Τσιγγενόπουλος και καλούνται ΟΛΟΙ να δώσουν το παρόν, σε μια πραγματικά εξαιρετική ευκαιρία να ακούσουν και να θέσουν τα ερωτήματα τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected