Κατηγορίες

Ελιά – Queen’s Boyz (3-4 τελικό)

(F5 για ανανέωση)

Ελιά  – Queen’s Boyz  3-4 (τελικό)

40′ ΓΚΟΛ! Μειώνει η Ελιά με τον Γώτα λίγα δεύτερα πριν το τέλος (3-4)

39′ ΓΚΟΛ! Το παιχνίδι κρίνεται από τον…man of the match Μπάμπη Κρομλίδη, ο οποίος με σουτ από αριστερά θα στείλει τη μπάλα στην αριστερή γωνία (2-4)

36′ ΓΚΟΛ! Πολύ σημαντικό γκολ για τους Queen’s Boyz. Ο Μπάμπης Κρομλίδης θα δεχτεί την πάσα από το πλάγιο και με σουτ από δεξιά θα νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα (2-3)

29′ ΓΚΟΛ! Επιστρέφει στο παιχνίδι η Ελιά, με εξαιρετική κίνηση από δεξιά και πάσα την κατάλληλη στιγμή στον Γώτα ο οποίος με κοντινό σουτ ισοφαρίζει για την ομάδα του (2-2)

21′ ΓΚΟΛ! Καλημέρα στο δεύτερο μέρος με γκολ για τους γηπεδούχους που μπήκαν πολύ δυνατά και επιθετικά. Ο Αντωνίου με προσωπική ενέργεια από αριστερά και με σουτ στην κίνηση θα μειώσει το σκορ (1-2)

Η Ελιά έχει βγει πολλές φορές “φάτσα” με το τέρμα αλλά δεν έχουν την τελική προσπάθεια

18′ ΓΚΟΛ! Δεύτερο γκολ για τους Queen’s Boyz, που εκμεταλλεύονται την ολιγωρία στην άμυνα της Ελιάς και ο Καραγαβριηλίδης από κοντά με σουτ θα κάνει το 0-2

13′ ΓΚΟΛ! Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης για τους φιλοξενούμενους. Ο Μπάμπης Κρομλίδης θα κινηθεί στον άξονα και με δυνατό σουτ θα νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα (0-1)

Ένα από τα πολλά αμφίρροπα ματς της διοργάνωσης. Το επίπεδο φέτος είναι πραγματικά υψηλό και απορούμε τι θα γίνει στα νοκ-άουτ…

Συνθέσεις

Ελιά : Μπίκας, Σαββουλίδης, Κόγιας, Ντιβανίδης, Μουρτζίλας, Καρέτσας, Αντωνίου, Γώτας, Μουρατσασβίλι, Καραλής, Κοσφίτσκας, Μύτιλης, Παπαδόπουλος, Γκέκας.

Queen’s Boyz : Κρομλίδης Φ., Κρομλίδης Μ., Τσεκούρας, Ντουλόπουλος, Καραγαβριηλίδης, Κυριακίδης, Χατζηθεοδώρου, Ιωαννίδης, Στεργιόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected