Κατηγορίες

Μπρίκι – Bar-B@γιάννης (3-5 τελικό)

(F5 για ανανέωση)

Μπρίκι  – Bar-B@γιάννης 3-5 (τελικό)

39′ ΓΚΟΛ! Μειώνει περισσότερο το Μπρίκι με κοντινό σουτ Κότσυφα Γ.Λ. (3-5)

34′ ΓΚΟΛ! Μειώνει το Μπρίκι με ωραίο ευθύβολο σουτ του Χατζηχριστίδη έξω από την περιοχή (2-5)

33′ ΓΚΟΛ! Διαστάσεις παίρνει το σκορ καθώς ο Δαλήγκαρος και πάλι θα χριστεί σκόρερ κάνοντας το 1-5

31′ ΓΚΟΛ! Δημιουργός αυτή τη φορά ο Ζούρκος, θα κινηθεί ωραία από πλάγια και την κατάλληλη στιγμή θα πασάρει στον Δαλήγκαρο ο οποίος θα κάνει από κοντά το 1-4

28′ ΓΚΟΛ! Σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του δίνει και πάλι ο Νίκος Ζούρκος. Με πολύ ωραία κίνηση και προσποίηση βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-3

24′ ΓΚΟΛ! Ευστοχεί ο Ζούρκος δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του (1-2)

23′ Πέναλτι για τον Bar-B@γιάννη!

19′ Κίτρινη κάρτα Κόγιας (Μπρίκι)

18′ ΓΚΟΛ! Άμεση απάντηση για τον Bar-B@γιάννη. Ο Δημήτρης Νεστορόπουλος με ατομική προσπάθεια θα βρεθεί τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και με δυνατό σουτ θα ισοφαρίσει για την ομάδα του (1-1)

17′ ΓΚΟΛ! Στο πιο αμφίρροπο ματς μέχρι στιγμής του τουρνουά, το πρώτο γκολ θα έρθει τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας ο Σουραντάνης θα γίνει αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο πλασέ θα ανοίξει το σκορ για το Μπρίκι (1-0)

6′ Εξαιρετική ευκαιρία για το Μπρίκι αυτή τη φορά. Ο Κότσυφας Γ.Λ. βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και το τεχνικό πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.

3′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Bar-B@γιάννη. Ο Ζούρκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι

2′ Κίτρινη κάρτα στον Πίκο για το Μπρίκι σε προβολή λίγο έξω από την περιοχή. Στο φάουλ που ακολούθησε ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ.

Ξεκίνησε το ματς.

Συνθέσεις

Μπρίκι : Κότσυφας Γ., Κότσυφας Γ.Λ., Κόγιας, Καζαντζίδης, Δημητριάδης, Γεωργιάδης Η., Τζανέτος, Σουραντάνης, Πίκος, Γκεκόπουλος, Γεωργιάδης Π., Χατζηχριστίδης, Γεωργιάδης Κ.

Bar-B@γιάννης : Στεφάνου, Ζούρκος, Πεχλιβάνος, Αγγελίνας Ν., Λιλιόπουλος, Δαλήγκαρος Α., Δαλήγκαρος Ν., Νεστορόπουλος Δ., Αγγελίνας Γ., Νεστορόπουλος Σ., Καριπόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner

Comments are closed for this post.

error: Protected