Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Στα Μουδανιά για μπάνιο…κορυφής!

3Το πιο κομβικό παιχνίδι της φετινής χρονιάς δίνει σήμερα το απόγευμα στις 17.00μμ ο Αχιλλέας Νεοκάστρου. Η ομάδα του νομού μας μεταβαίνει στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στα Μουδανιά για το θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρήσει ακέραιες της ελπίδες του για άνοδο αλλά και δεν θα επιτρέψει στον αντίπαλο του να ξεφύγει στη βαθμολογία.

Για τους γηπεδούχους στα Μουδανιά οι δύο μέχρι στιγμής νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έχουν φέρει την ομάδα σε πλεονεκτική θέση και η νίκη στο αυριανό παιχνίδι θα αποτελέσει το πιο σημαντικό βήμα προς την πολυπόθητη άνοδο. Το ίδιο ισχύει όμως και για τους “ασπρόμαυρους”, οι οποίοι αν καταφέρουν και “αποδράσουν” με το διπλό από την Χαλκιδική θα έχουν κάνει την μεγάλη ανατροπή και πλέον θα κρατάνε την τύχη στα χέρια τους.

Η ομάδα του Βασίλη Ιωάννου, που ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προετοιμασία της για τον σημερινό αγώνα είναι καθόλα έτοιμη, με μοναδική ίσως απουσία του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, ο οποίος έφυγε κουτσαίνοντας από το προηγούμενο παιχνίδι στην Αριδαία, όμως η επίσκεψη του σε γνωστό γιατρό της Έδεσσας έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση του και θα κριθεί πριν τον αγώνα η χρησιμοποίηση του.

Από κει πέρα, όπως αποκλειστικά γράψαμε λίγες μέρες πριν, η νέα παρουσία στις προπονήσεις για την ομάδα του Νεοκάστρου ακούει στο όνομα Γιώργος Σαμψωνίδης, ο οποίος επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας για να βοηθήσει στην διαδικασία των μπαράζ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected