Super League 1 - Διάφορα

Super League – Στην καλύτερη 18άδα ο Ολαϊτάν

ολαιτανΠολυτιμότερος παίκτης της φετινής Super League αναδείχθηκε ο Τζαμέλ Αμπντούν, ενώ ο Τόμας Ντε Βινσέντι σημείωσε το καλύτερο φετινό τέρμα, έπειτα από τη ψηφοφορία της Nova.

Συγκεκριμένα, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού κατέκτησε την πρώτη θέση των προτιμήσεων του κοινού για το βραβείο του πολυτιμότερου της χρονιάς, ενώ στην κορυφή βρέθηκε και ο Τόμας Ντε Βινσέντι, για το εξαιρετικό τέρμα που σημείωσε απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ακόμα, ο Ραφίκ Τζεμπούρ βραβεύτηκε για την ανάδειξή του ως πρώτο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος και στην συνέχεια, ο Παναγιώτης Γλύκος του ΠΑΟΚ βραβεύτηκε για την καλύτερη επέμβαση της σεζόν αυτή κόντρα στην Βέροια, ο Ζέκα του Παναθηναϊκού για την ασίστ στον Φιγκερόα στο ντέρμπι του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό, ο Έργκους Κάτσε του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ο ρούκι της σεζόν και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ παρέλαβε το βραβείο Fair Play.

Καλύτερος προπονητής ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης μπορεί να αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, ωστόσο, αναδείχθηκε, έπειτα από ψηφοφορία ως ο κορυφαίος προπονητής της φετινής Super League. Παράλληλα, ο Έλληνας κόουτς πήρε το βραβείο για την καλύτερη ατάκα της χρονιάς, για τα όσα υποστήριξε μετά από παιχνίδι με έντονες αντιδράσεις των οπαδών του «Δικέφαλου».

Η κορυφαία 18άδα

Τερματοφύλακες: Καρνέζης, Λοντίγκιν

Αμυντικοί: Σκόνδρας, Μπαρτολίνι, Κατσουράνης, Χολέμπας, Πουλίδο

Μέσοι: Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν, Κάτσε, Ζέκα, Ράγιος, Αμπντούν

Επιθετικοί: Τζεμπούρ, Αγκάνθο, Αθανασιάδης, Δημ. Παπαδόπουλος, Θ. Παπάζογλου

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected