Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Στο Βαφειοχώρι το…σώμα, στην Αριδαία το μυαλό!

183191_3198929749486_1344841869_nΤέταρτη αγωνιστική για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κι πρώτη του δευτέρου γύρου με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου να ετοιμάζεται για το τρίτο ταξίδι στη σειρά, αυτή τη φορά με προορισμό το Βαφειοχώρι Κιλκίς, ένα χωριό 700 περίπου κατοίκων στα δυτικά του νομού κοντά στο Πολύκαστρο. Η ομάδα του Βασίλη Ιωάννου έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη, ενώ την ίδια ώρα περιμένει τα…χαρμόσυνα νέα και από την Αριδαία στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Αλμωπό και στα Μουδανιά.

Ένα ματς που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη συνέχεια της ομάδας του νομού μας στον 3ο όμιλο των μπαράζ, καθώς με νίκη των Μουδανιών στη Βόρεια Πέλλα, πλέον τα πράγματα ξεκαθαρίζουν κατά πολύ αφού η ομάδα της Χαλκιδικής θα κάνει το “4 στα 4”, φτάνοντας τους 15 βαθμούς. Κρίνοντας βέβαια από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο οποίο ο Αλμωπός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα, η αναμέτρηση προμηνύεται αμφίρροπη. Το παιχνίδι είναι καθοριστικό και για τους γηπεδούχους, που θέλουν μόνο νίκη αν θέλουν να ελπίζουν στην πρώτη θέση και στην άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο Αχιλλέας Νεοκάστρου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αργύρη Κουβατσίδη που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στα Μουδανιά, ενώ σήμερα θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Παναγιώτη Παπαδόπουλου που δεν αγωνίστηκε στη Χαλκιδική μετά το χτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Αλμωπό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected