Κατηγορίες

2o Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού – Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας τα σημερινά ματς!

479777_10201402890179360_1466011210_nΈξι παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής μέρας στο Αθλητικό Κέντρο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων, ματς που θα κρίνουν σε σημαντικό βαθμό τη βαθμολογική κατάταξη στους συγκεκριμένους ομίλους.

Στις 17.00 το Da Manha αντιμετωπίζει το Hotel Kapsalis με τους δύο αντιπάλους να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Για τους τυπικά γηπεδούχους η αναπάντεχη όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ισοπαλία με το Billy’s Market, τους φέρνει με μειονέκτημα για την 4η θέση των μπαράζ ενώ για τους φιλοξενούμενους η νίκη είναι επιτακτική για να “πιάσει” το Scandal στην πρώτη θέση του ομίλου G.

Στις 18.00 το Plaza αγωνίζεται κόντρα στον Φούρνο, με τους γηπεδούχους να έχουν το “δύο στα δύο” στις ισοπαλίες και επιζητούν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να βρίσκονται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Από την άλλη πλευρά ο Φούρνος επανέρχεται μετά το ρεπό της 2ης αγωνιστικής και θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση και να έχει το πλεονέκτημα στην φάση των “32”.

Στις 19.00 το Alobar, με την πλάτη στον τοίχο πλέον μετά τις δύο ήττες, υποδέχεται το Cpiti με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στην 3η θέση που οδηγεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Οι μεγάλες σε έκταση ήττες για το Alobar στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ομίλου Α έχουν φέρει σε δυσχερή βαθμολογική θέση την ομάδα και στο…ντέρμπι της οδού Έλλης θα επιδιώξει τη νίκη για να αποκτήσει προβάδισμα για τη συνέχεια. Το ίδιο ισχύει και για τους τυπικά φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν το σημαντικό πλεονέκτημα της έκτισης του ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική.

Στις 20.00 στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Α ο Tzimos Service αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Στέγη, που έχει το εντυπωσιακό 29-1 των τερμάτων! Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν την έκπληξη, αλλά τα κρίσιμα παιχνίδια για την ομάδα από την Μελίκη είναι των δύο επόμενων αγωνιστικών με Cpiti και Alobar. Οι φιλοξενούμενοι με νίκη…στρογγυλοκάθονται στην κορυφή και στο επόμενο παιχνίδι με το Μεϊντάνι θα αγωνιστούν για την πρωτιά στον όμιλο.

Στις 21.00 ο Sport Service Sotos αγωνίζεται κόντρα στο Ερατεινό, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στα χαμηλά…πατώματα του ομίλου C. Οι γηπεδούχοι θυμίζουμε πως δεν κατέβηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι με το Κάστρο (0-3 α.α.) και θα επιδιώξουν τη νίκη για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Το Ερατεινό, που μετά τη βαριά ήττα της 1ης αγωνιστικής πέτυχαν την ισοπαλία κόντρα στο Plaza, θέλουν τη νίκη για να φτάσουν τους 4 βαθμούς και να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους.

Τέλος στις 22.00 διεξάγεται το ντέρμπι της ημέρας. Το Envy/Μακεδονική Κτηματομεσιτική υποδέχεται το Mr Wurst στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του ομίλου F. Οι γηπεδούχοι έχουν μία νίκη και μια ήττα στα 2 πρώτα ματς ενώ οι φιλοξενούμενοι μία νίκη και το ρεπό της 2ης αγωνιστικής. Σε έναν εξαιρετικά αμφίρροπο όμιλο, οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν τη νίκη για να αποκτήσουν προβάδισμα για την 1η θέση ενώ ίδιος είναι ο στόχος και για το Envy/Μακεδονική Κτηματομεσιτική, με βασικό μειονέκτημα πως δεν έχει ακόμη εκτίσει το ρεπό του.

Ας δούμε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα :

Group G : Da Manha – Hotel Kapsalis  (17.00)

Group C : Plaza – Φούρνος  (18.00)

Group Α : Alobar – Cpiti  (19.00)

Group A : Tzimos Service – Στέγη  (20.00)

Group C : Sport Service Sotos – Ερατεινό (21.00)

Group F : Envy/Μακεδονική Κτηματομεσιτική – Mr Wurst  (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected