Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Ραντεβού με την ιστορία!

09Απέμειναν λιγότερο από 24 ώρες για να μάθουμε αν τη νέα περίοδο στη νεοσύστατη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική, η Ημαθία θα αντιπροσωπεύεται από 4 ομάδες. Κι αυτό γιατί στις 17.00μμ στο γήπεδο του Νεοκάστρου ο τοπικός Αχιλλέας υποδέχεται τον ΠΟ Μουδανιών, στο τελευταίο παιχνίδι των μπαράζ για την άνοδο. Η ομάδα του νομού μας έχει έναν και μοναδικό στόχο στο αυριανό παιχνίδι: τη νίκη με τρία γκολ διαφορά, που θα της δώσει αυτόματα το εισιτήριο για την άνοδο, ενώ η επικράτηση με δύο τέρματα οδηγεί τις δύο ομάδες σε μπαράζ σε ουδέτερη έδρα.

Το μειονέκτημα για την ομάδα του Βασίλη Ιωάννου το γεγονός ότι οι πρωτοπόροι του 3ου ομίλου μεταβαίνουν στο Νεόκαστρο έχοντας στις αποσκευές της το 2-0 των Μουδανιών, σε ένα παιχνίδι που όπως μας εξηγεί ο έμπειρος επιθετικός Παναγιώτης Παπαδόπουλος οι “ασπρόμαυροι” ήταν κακοί :

“Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν αγωνίστηκα και παρακολούθησα το παιχνίδι από τον πάγκο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, αλλά παρόλα αυτά είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε με το πέναλτι. Το παιχνίδι όμως στο Νεόκαστρο είναι τελείως διαφορετικό. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ομάδα έχει αποδείξει πως μπορεί να πάρει οποιοδήποτε αποτέλεσμα όταν το επιδιώξει. Είναι βέβαια πολύ δύσκολο να κυνηγάς ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό τελικό και ελπίζουμε στη συμπαράσταση και του κόσμου”.

Στο αυριανό παιχνίδι ο Βασίλης Ιωάννου θα έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες τους, αφού και Γιώργος Τζεϊρανίδης είναι απόλυτα έτοιμος μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε όλη την προηγούμενη εβδομάδα και προφυλάχτηκε στο παιχνίδι με τον Αλμωπό. Οι “ασπρόμαυροι” θα επιδιώξουν το γρήγορο τέρμα που θα προσδώσει περισσότερο άγχος στους φιλοξενούμενους και με πίεση ψηλά στοχεύει στην μεγάλη ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν αύριο με όλους τους παίκτες στη διάθεση του τεχνικού τιμ, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οποιαδήποτε προσπάθεια της διοίκησης να ναυλώσει πούλμαν για το μεγάλο παιχνίδι δεν έτυχε θερμής αποδοχής και όσοι φίλοι της ομάδας θελήσουν να μεταβούν στο Νεόκαστρο, θα το πράξουν μεμονωμένα.

Το Imathia Sports News εύχεται η αυριανή μέρα να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας σελίδας στην ιστορία του Αχιλλέα Νεοκάστρου και τη νέα χρονιά να αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει κατηγορία της χώρας μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected