Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Και ο Άγγελος στη λίστα

αναστασιαδης αγγελοςΣύμφωνα με φημολογία που έχει αναπτυχθεί στην πόλη μας, ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει δεχθεί κρούση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «Βασίλισσας του Βορρά».

Το σενάρια που κυκλοφορεί ήθελε τον Άγγελο Αναστασιάδη να περιμένει την πρόταση από τον ΠΑΟΚ, όμως, όσο αυτή δεν έρχεται κι όσο ο «δικέφαλος του Βορρά» πλησιάζει προς την επίτευξη συμφωνίας με τον Ντομίνγκος Πασιένσια, ο Έλληνας προπονητής εξετάζει άλλες προτάσεις για τη συνέχεια της καριέρας του. Όπως αναφέρει η σχετική φημολογία, ο Αναστασιάδης έχει αρκετά καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της Βέροιας, Γιώργο Αρβανιτίδη, και παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Από την πλευρά της ΠΑΕ πάντως δεν επιβεβαιώνεται απολύτως τίποτα, αλλά ούτε και διαψεύδεται το θέμα με τον Αναστασιάδη, και για την ώρα προτεραιότητα έχουν οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών, όπως αυτή του Ορέστες που ανακοινώθηκε κι επίσημα, με τον Σιρίλ Καλί να είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Ημαθίας.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected