Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

2ο Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού – Ανακοινώσεις

ανακοινωση11. Το σημερινό παιχνίδι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στο Sport Service Sotos και στο Plaza που είχε οριστεί στις 18.00μμ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ με υπαιτιότητα των γηπεδούχων, οι οποίοι ενημέρωσαν πως δεν θα αγωνιστούν στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια τους στον όμιλο C. Το παιχνίδι θα κατοχυρωθεί στους φιλοξενούμενους με 3-0, μόλις τακτοποιηθεί η οικονομική υποχρέωση για την συγκεκριμένη αναμέτρηση (1 € για κάθε παίκτη του ρόστερ).

2. Το παιχνίδι Φούρνος – Sport Service Sotos, που είχε οριστεί για τη Δευτέρα 3/6 και ώρα 17.00μμ, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ με υπαιτιότητα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ενημέρωσαν πως δεν θα αγωνιστούν. Το παιχνίδι θα κατοχυρωθεί στους γηπεδούχους με 3-0, μόλις τακτοποιηθεί η οικονομική υποχρέωση για την συγκεκριμένη αναμέτρηση (1 € για κάθε παίκτη του ρόστερ).

3. Το παιχνίδι Κοχλίας – Τάσος Παπαδόπουλος, που είχε οριστεί για τη Δευτέρα 3/6 και ώρα 18.00μμ, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ με υπαιτιότητα των γηπεδούχων, οι οποίοι ενημέρωσαν πως δεν θα αγωνιστούν. Το παιχνίδι θα κατοχυρωθεί στους φιλοξενούμενους με 3-0, μόλις τακτοποιηθεί η οικονομική υποχρέωση για την συγκεκριμένη αναμέτρηση (1 € για κάθε παίκτη του ρόστερ).

4. Το παιχνίδι Billy’s Market – Hotel Kapsalis, που είχε οριστεί για την Τρίτη 4/6 και ώρα 18.00μμ, ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ τη Δευτέρα 3/6 και ώρα 18.00μμ, κατόπιν κοινή συνεναίσει συμφωνία των ομάδων με τους διοργανωτές για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των ομίλων. Έτσι το πρόγραμμα της ερχόμενης Δευτέρας 3/6/2013 είναι το εξής :

Group C : Φούρνος – Sport Service Sotos  αναβ.

Group G : Billy’s Market – Hotel Kapsalis  (18.00)

Group F : Mr Wurst – Taboo  (19.00)

Group A : Στέγη – Το Μεϊντάνι  (20.00)

Group D : Orange – Moments  (21.00)

Group A : Cpiti – Tzimos Service  (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected